Utorak, 21 ožujka, 2023

”Znanje i vrhunski projekti garancija su uspjeha” u još jednom podcastu Turizam24. Gosti: Ivan Rakuljić i Ivan Ilijašić

Idemo dalje; jedan dan i dva podcasta..izvrsni gosti jučerašnjeg turističkog podcasta Turizam24 samo su još jedna potvrda da Hrvatska doista ima što za ponuditi osim sunca i mora, i da su ljudi ključ uspjeha.

Kako je krenula pustolovina jednog od najpoznatijih brodara u Hrvatskoj, i koliko je pandemija postavila izazova ispred svih koji od turizma i za turizam žive, saznali smo u 19. podcastu Turizam24 u kojem je gost bio Ivan Rakuljić, vlasnik tvrtke Ivan Cruising i brodova Freedom, Desire i Paradis.

Osim što nam je ispričao nevjerojatan zaokret u svom poslovanju i uspješni pokušaj da spasi sezonu, Ivan nam je otkrio i planove za 2022. Naime, veličanstveni brod Freedom trenutno se nalazi u Šibeniku gdje je na adaptaciji kako bi sljedeće sezone zasjao i zaiuzeo svoje mjesto u yachting sektoru.

Brod će, osim svega što već nudi, od iduće godine svojim gostima pružiti i dodatne usluge saune, dječje igraonice, teretane i ostalih luksuznih doživljaja.

Krilo Jesenice čini više od 3/4 ukupne ponude brodova za 7-dnevna krsterenje hrvatske flote, i sa 127 brodova zahtijeva bolju infrastrukturu koju za sada na žalost nema, naglasio je Rakuljić.

Što nam je još otkrio i s čim će nas iznenaditi u sljedećoj turističkoj sezoni, pogledajte u još jednom turističkom podcastu Turizam24.

20. PODCAST – IVAN ILIJAŠIĆ, ORIOLY

Da je travel tech industrija u Hrvatskoj u poletu, potvrdio nam je i Ivan Ilijašić, osnivač tvrtke Orioly, koja se između ostalog, bavi i izradom rješenja za automatizaciju vašeg poslovanja te povećanje direktnih rezervacija putem vaše web stranice. Ilijašić je naglasio da je njihov cilj ujedno bio da gosta koji je platio smještaj u nekoj hrvatskoj destinaciji upute na sve ono što tijekom njegovog boravka može iskoristiti i doživjeti.

Također, naglasio je važnost edukacije turističkih institucija u smjeru digitalnih transformacija te istaknuo nove projekte s turističkim zajednicama u Moslavini i Zagorju koje je tek u pripremi realizacije.

Udruga Pametni turizam djeluje u svrhu grupiranja vrsnih digitalnih stručnjaka i poticanja meusobne suradnje domaćih travel tech koja razvijaju rješenja za digitalnu transformaciju i definitivno njihovo znanje i kompetentnost slove kao vrhunski izvozni proizvod Hrvatske.

Više o digitalizaciji u turizmu, novim projektima i svakodnevnim izazovima tvrtke Orioly možete čuti u turističkom podcastu Turizam24.

Pretplatite se na naš Youtube kanal Turizam24 i pratite nas na našoj Facebook stranici.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno