Utorak, 21 ožujka, 2023

Žminjska štuorija srijedom projekt je besplatnog razgleda u organizaciji TZO Žminj

TZO Žminj nastavlja s organizacijom besplatnih vođenja za posjetitelje. Besplatni razgledi Žminja srijedom pod nazivom Žminjska štuorija počinju već ove srijede 7. srpnja, a trajat će do 25. kolovoza. Gosti se susreću s licenciranom vodičkom ispred ureda Turističke zajednice Općine Žminj u 10,00 sati i kreću na jednosatan razgled žminjskih prirodnih i povijesnih ljepota.


Žminjska štuorija, sedma za redom, ove godine osim Žminj Tour – besplatnog razgledažminjskih znamenitosti, donosi posebne novitete. Jeste li ikada okušali u pripremi domaće pašte? Nakon razgleda čeka vas malo iznenađenje i izazov za sve paštoljupce. Sudionici razgleda bit će u prilici naučiti kako pripremiti prave žminjske makarune i fuže, a svaki sudionik dobiva 10 % popusta na ulaznicu u špilju Feštinsko kraljevstvo i na vođenu quad turu.  Pridružite se i doznajte zašto u Istri svi putovi vode u Žminj!

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno