Srijeda, 7 prosinca, 2022

Zlatni Papuk postao prava hit destinacija sezone!

Područje Zlatnog Papuka posljednjih godina postaje prava hit destinacija. Dok su u gradu vrućine, u Zlatnom Papuku šume, potoci i slapovi osiguravaju uvijek ugodnu temperaturu. Osim prirodnim, povijesnim i kulturnim znamenitostima, to područje privlači prilikama za aktivan odmor te mir i opuštanje na kontinentu.

Tako se na području Zlatnog Papuka uživati može u prvom aquaparku u Slavoniji – Shhhuma Aquaparku.

Smješten u srcu Parka prirode Papuk donosi priliku za cjelodnevnu zabavu u šest bazena, tri tobogana, dječjem vodenom tornju i prskalištu te restoranima i barovima.

„Iznimno nam je drago da se područje TZ Zlatni Papuk predstavlja u pravom svjetlu i da naši gosti osim vrhunskog smještaja sad imaju i aquapark. Drago nam je da možemo najaviti i nove projekte, manifestacije i smještajne kapacitete kojim će naše područje osigurati kvalitetan odmor posjetiteljima koji traže moderan tip kontinentalnog turizma“, rekao je Tomislav Galić, direktor TZ Zlatni Papuk.

Suvremeni izgled i vrhunska arhitektura aquaparka dopuštaju da bazeni i okolna priroda dominiraju područjem. Uživanje i odmor na tako atraktivnoj, moderno uređenoj i vrhunski opremljenoj lokaciji može biti jednodnevni, ali i višednevni izlet, stoga oni koji planiraju duži boravak smještaj mogu pronaći u vilama ili super modernim kućama za odmor.

Komfor vrhunski opremljenih vila nadopunjuje ambijent zaštićene prirode. Smještene u Novom Zvečevu na 483 metra nadomorske visine okružene Parkom prirode Papuk, Vile Montis Aurea, Villa Vinka i Kuća za odmor Papuk opremljene su wellnessom s jacuzzijem te sunom, kao i unutarnjim i vanjskim bazenima, dječjim igralištima, biciklima i mnogim drugim sadržajima koji će upotpuniti svaki grupni ili obiteljski odmor.

Jednaki komfor kao moderne vile pružaju i Vallirea u Kaptolu, Kuća za odmor Slavonka u Alilovcima te Rustikalna kuća za odmor Larva u Trenkovu, uređene u tradicionalnom rustikalnom slavonskom stilu, s velikim okućnicama i pravim slavonskim ugođajem. Uz poznati tradicionalni doručak s domaćim specijalitetima ili pak ukusan ručak uz vina lokalnih vinarija, autentičan doživljaj Slavonije i Zlatnog Papuka je potpun.

Moderan interijer ili pak ugodna rustikalna atmosfera izvrsno će upotpuniti netaknutu prirodu najljepše slavonske planine koja obiluje označenim planinarskim stazama, biciklističkim rutama, prekrasnim vidikovcima i mnogim drugim aktivnostima poput adrenalinskog parka i sportskog penjanja na stijenama koji će pružit jedinstveno iskustvo onima željnima aktivnog odmora.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno