ŽK Split najavila prezentaciju kulturnog turizma za sve turističke djelatnike. Prijave u tijeku

218

Sekcija Zajednice kulturnog turizma Županijske komore Split održat će prezentaciju kulturnog turizma Splitsko-dalmatinske županije online putem platforme MS Teams, 12.svibnja s početkom u 13h.


Od osnutka Sekcije 2018. godine članice intenzivno rade na okupljanju svih dionika kulturnog turizma Splitsko-dalmatinske županije. Želja je Sekcije osvijestiti sve dionike u turizmu o cjelokupnoj ponudi kulturnog turizma Splitsko-dalmatinske županije te se intenzivno radilo na prikupljanju informacija i kreiranju ove prezentacije.

Prezentaciju su izradile vijećnica Sekcije, Dina Jakšić Pavasović i predsjednica Sekcije Tanja Tokić Vukušić, koja će je i predstaviti.
Prezentacija samo je početni materijal koji može poslužiti svim dionicima u turizmu da se upoznaju s kulturnom ponudom Splitsko-dalmatinske županije. Sekcija planira ovaj materijal nadopunjavati u narednom periodu i redovito održavati ovakve prezentacije na godišnjoj osnovi.

AD

Prezentacija je podloga dionicima u turizmu za kreiranje ponude kulturnog turizma ali i osnovna informacija svima u izravnom kontaktu u destinaciji kako bi lakše prenijeli informacije o svim aspektima kulturnog turizma koje Splitsko-dalmatinska županija može ponuditi.

Iz Sekcije vjeruju da je materijal koristan putničkim agencijama, djelatnicima u smještajnim kapacitetima (djelatnicima na recepciji i concierge, privatnim iznajmljivačima,) djelatnicima u charter agencijama i na brodovima, ugostiteljima i svim osobama koje organiziraju dolazak turista ili dolaze u kontakt s gostima kad su oni već u destinaciji.

Za sudjelovanje na prezentaciji potrebno se prijaviti putem obrasca u nastavku najkasnije do srijede 12. svibnja do 11h.
Poveznica za pristup sjednici bit će dostavljena svim prijavljenim sudionicima.

Osoba za kontakt u ŽK Split je Nataša Bušić, tel. 021/321118, e-mail: nbusic@hgk.hr

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 14.30.

Please wait...

Thank you for sign up!

AD
IZVORHGK - ŽK Split