Četvrtak, 30 ožujka, 2023

„Zašto nam treba pametni turizam?“ naziv je nove radionice Jadranke Gojtanić iz tvrtke Millenium promocija

U srijedu nas očekuje nova radionica uživo iz ljetnog ciklusa Smart Tourism Live Experience, pod nazivom „Zašto nam treba pametni turizam?“ koju će voditi Jadranka Gojtanić, savjetnica za turističke projekte marketinga i razvoja, s velikim iskustvom u sektoru turizma stečeno radom u hotelijerstvu i savjetovanjem tvrtki koje se bave turizmom. Pametan posjetitelj očekuje pametnu destinaciju. Što čini turizam pametnim?

Koga sve treba zanimati i zašto bi se uopće trebalo uključiti? Pametna destinacija treba obuhvatiti sve svoje stvaratelje fokusom na održivo, razvojno i agilno, ali sve u cilju kreiranja što potpunijeg doživljaja za svoje posjetitelje. Da li znamo kako opametiti naš turizam? Radionica je namijenjena turističkim zajednicama, DMC agencijama te marketinškim odjelima u hotelima, ali svima koji žele znati više o pametnom poslovanju u turizmu, piše turizmoteka.hr.

Jadranka Gojtanić – Millenium promocija

Jadranka Gojtanić je dugogodišnja savjetnica iz područja razvoja turizma i hotelijerstva, a odnedavno vodi turistički sektor tvrtke Millenium promocija. Njeno iskustvo uključuje projekte strateškog razvoja destinacija, marketinške strategije hotelskih tvrtki i turističkih proizvoda, ali i operativno znanje u prodaji i kreiranju edukativnih programa u hotelijerstvu. Odrastajući na otoku Lošinju, turizam je oduvijek bio neizostavan dio njenog života pa je tako i njen cilj doprinijeti što kvalitetnijem i sadržajnijem razvoju održivog turizma i unapređenju života u zajednici.

Kao ključni ekspert sudjeluje na dvogodišnjem Interreg projektu „SmartMed – Empower Mediterranean for SMART Tourism“ kojeg vodi Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske, a uključuje jedanaest zemalja partnera. Jadranka je nedavno završila Executive MBA na internacionalnoj IEDC školi na Bledu.

Više na: https://www.linkedin.com/in/jadranka-gojtanic-mba-90117b1/

Gosti predavači:

Gost-predavači su Ivan Ilijašić, direktor tvrtke Orioly iza Zagreba, Petra Stušek, direktorica Turističke zajednice Ljubljane (online) te predstavnici struke – hoteli i turističke destinacije. Mjesto održavanja radionice je Zagreb, hotel Hilton Garden Inn, u srijedu, 16.6. od 10h do 16h (uključeni su doručak i ručak).

Želite li se pridružiti radionici prijavom na https://smarttourism.live/prijava-na-radionice/

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno