Srijeda, 7 prosinca, 2022

Započinje cijepljenje privatnih iznajmljivača, iz splitskog TZ-a zainteresirane pozivaju da se jave najkasnije do 5. svibnja

Iz Turističke zajednice Grada Splita uputili su jučer, putem sustava eVisitor, dopis privatnim iznajmljivačina kako bi ih obavijestili da se mogu prijaviti za cijepljenje donosi Slobodnadalmacija.hr

Sadržaj dopisa prenosimo u cijelosti:

Poštovani iznajmljivači,

Ministarstvo turizma i sporta je dana 30.travnja 2021. uputilo dopis turističkim zajednicama kako bi prikupili podatke o zainteresiranim osobama/ iznajmljivačima za cijepljenje.

Zaprimljene baze podataka će se dostaviti nadležnim županijskim zavodima za javno zdravstvo koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje na zajedničkim punktovima za cijepljenje opće populacije ili na neki drugi prikladan način o čemu će iznajmljivači biti pravodobno obaviješteni.

Termini cijepljena ovisiti će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te nadležni lokalni i područni zavodi za javno zdravstvo i institucije koje provode cijepljenje, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.

Napominjemo ovim putem da je spomenuto prioritetno cijepljenje dobrovoljno i odnosi se samo na privatne iznajmljivače na koje glasi rješenje kojim se pružaju usluge u domaćinstvu.

Ako se želite prijaviti, molimo pošaljite nam, NAJKASNIJE DO SRIJEDE (05. svibnja 2021., do 12 sati), u odgovoru e-pošte:

IME I PREZIME

DATUM ROĐENJA

OIB

MBO (MATIČNI BROJ OSIGURANIKA HZZ)

MJESTO GRAD/OPĆINA (PREBIVALIŠTA)

POŠTANSKI BROJ

BROJ MOBITELJA

ADRESA E-POŠTE

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno