Petak, 31 ožujka, 2023

Zaigrajte i osvojite ekskluzivan odmor za dvoje u Dubrovniku!

Zaigrajte i provedite veličanstven kraj ljeta.

Zaigrajte jer Dubrovački Vrtovi Sunca, nagrađivani resort s pet zvjezdica smješten na samoj obali Jadranskog mora, čeka na vas. Idealno je mjesto za odmor i otkrivanje impozantne povijesti, bogate kulture i gurmanske ponude. Smješten je naravno u jednom od najljepših gradova na svijetu – Dubrovniku!

Prekrasan mediteranski ambijent, udobne i luksuzno opremljene sobe, pogled na blistavo Jadransko more i Elafitske otoke.

Posjeduje potpuno opremljeni Sportski centar prepoznatljive su odlike ovog modernog resorta koje ga čine mjestom na koje ćete se poželjeti vraćati.

Zaigrajte s nama i možda baš Vi dobijete priliku iskoristiti zadnje sunčane dane u jedinstvenom ugođaju dubrovačkog ritma života! Dubrovačko kasno ljeto možda je upravo ono što vam treba! Zakoračite u skrovitu oazu na obali mora, bujni vrt protkan mirisima i zvukovima Mediterana. Nagradite se istinskim odmorom, ispunjenim zabavnim sadržajima, vrhunskim gastronomskim užicima, opuštajućim Spa tretmanima i nenadmašnim izborom aktivnosti.

Nagrada uključuje 2 noćenja za 2 osobe u luksuzno opremljenoj Club sobi s pogledom na more. U cijenu je uključeno i korištenje ekskluzivne CLUB usluge koja uključuje gurmanski doručak.

Imate pristup ekskluzivnom Club Loungeu sa spektakularnim panoramskim pogledom na Jadransko more. Uključeno je korištenje otvorenog bara i tradicionalne popodnevne zakuske uz bogat izbor čajeva, peciva i kolača. Besplatan parking je također uključen.

Nagradu je moguće iskoristiti do 14. listopada 2020. godine.

Za ostale posebne ponude Dubrovačkih Vrtova Sunca posjetite web stranicu www.sungardensdubrovnik.com.

Informacije & rezervacije na +385 20 361 902 / reservations@dubrovniksungardens.com.

Za sudjelovanje u nagradnj igri klikni ovdje.

Dobitnik će biti objavljen u utorak, 29. rujna.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno