Srijeda, 4 listopada, 2023

Zagrebački holding po treći put pokušava prodati odmarališta na Jadranu

Rok za predaju ponuda, uz iznos veći od početne cijene iz natječaja, sad je 1. ožujak.

Ukupno oko 223 miljuna kuna bez PDV-a vrijedan je natječaj za prodaju šest turističkih nekretnina i odmarališta na Jadranu, kojeg je zadnjeg dana 2020. objavio Zagrebački holding, treći put od proljeća.

Radi se o objektima u Dugoj Uvali, Krku, Velom Lošinju, Skradinu i Skradu, koji su prvi puta oglašeni u travnju, usred prvog lockdowna zbog pandemije, drugi put oglas je objavljen u kolovozu.

Rok za predaju ponuda, uz iznos veći od početne cijene iz natječaja, sad je 1. ožujak, a ponude ako ih bude otvarat će se 5. ožujka javno, navodi se u zadnjem natječaju.

Cijene nekretnina su jednake kao u travnju. Najveći iznos od 184 milijuna kuna Holding traži za Kompleks Duga Uvala, hostel i kamp na 311 tisuća četvornih metara zemljišta.

U sklopu kompleksa je i samostojeći smještajni objekt, hostel, restoran, autokamp, igrališta i park, a smještajni objekt ima dvije etaže sa 170 ležajeva, uz kamp s 27 parcela.

Tu su i tri sportska terena, polivalentna igrališta. Za Hostel Loda u Skradinu početna cijena je 8,1 milijun kuna, Hostel Jelen u Skradu košta 2,8 milijuna bez PDV-a, na Lošinju se prodaju Vile Šimunić i Matilda za ukupno 22,5 milijuna kuna, a hostel Halugice u Punatu procijenjen je na 7 milijuna kuna.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno