Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Zagreb Time Travel u turističkom podcastu Turizam24

U jučerašnjem podcastu gostovala je Kata Barišić, osnivačica PokloniMe.hr web shop-a za poklone i prve virtualne turističke ture Zagreb Time Travel.

Kako je počela svoju poduzetničku pustolovinu i koliko je zapravo izazovno bilo krenuti od početka, otkrila nam je u podcastu.

Zagreb Time Travel svojim korisnicima osigurava čarobnu šetnju kroz Zagreb, i kroz edukaciju i igru promovira najbolje od destinacije. Zavidne nagrade i priznanja samo su potvrda uspješnog projekta, no Kata ne staje na tome. Sa svojim timom planiraju proširiti ovu virtualnu avanturu i na druge gradove, stoga je direktno u našem podcastu pozvala sve zainteresirane za franšizu da je kontaktiraju i da se priča o uspjehu nastavi i izvan Zagreba.

O suradnji s turističkim zajednicama i svemu što nas čeka iz radionice ove inovativne i uspješne žene poduzetnice, pogledajte u još jednom turističkom podcastu Turizam24 s voditeljem Josipom Sedlarom.

Ne zaboravite pretplatiti se na naš Youtube kanal Turizam24 i zapratiti našu Facebook stranicu gdje vas pozivamo da nam u komentarima tagirate osobe koje biste htjeli vidjeti kao goste u našem podcastu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno