Nedjelja, 24 rujna, 2023

Zadarski Višnjik u 2021. godini postaje europski sportski poligon

Na sportskom centru Višnjik 3. studenog otvorena je izložba fotografija “Zadar europski grad sporta 2021” te predstavljen logo koji je izradio mladi dizajner Hrvoje Bazina, a što najavljuje iduću godinu prepunu sportskih događanja s europskim sudionicima. Zadarski Višnjik u 2021. godini postaje europski sportski poligon.

Zadar kroz prizmu sporta

Nakon što je u srpnju Zadar u jakoj konkurenciji osvojio naslov Europskog grada sporta 2021., na otvorenim terenima ŠC Višnjik predstavljena je izložba fotografija „Zadar, europski grad sporta“. Fotografije su dio programa kojim se Zadar kandidirao za navedenu titulu i predstavljaju Zadar kroz prizmu sporta i sportske atmosfere ističući razne skupine sportaša, od onih najmlađih pa do najstarijih dobnih skupina, od amatera pa sve do nagrađivanih profesionalaca.

Europski projekt

Također, predstavljen je i logotip kojega je za potrebe promocije naslova izradio mladi dizajner Hrvoje Bazina. Logotip izvrsno komunicira sport i kulturu zajedno, ono što se želi promovirati ovom titulom. Što se tiče samog priznanja, to je europski projekt koji ima za cilj potaknuti najširu skupinu ljudi na bavljenje sportom. U slavljeničkoj 2021. u Zadru je planirano održavanje niz međunarodnih sportskih manifestacija, no na njihovo će održavanje i organizaciju utjecati i epidemiološka slika.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno