Srijeda, 4 listopada, 2023

Za božićne blagdane ipak ćete moći u Amsterdam. KLM pokreće direktnu liniju sa Splitom

Prema pisanju portala Croatian Aviation, najstarija zrakoplovna kompanija na svijetu, nizozemski KLM, u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana prometovat će na liniji Amsterdam – Split. 

KLM do sada zimi nije prometovao prema Splitu, no uvođenje ove linije je potpuno logično, osobito sada u vrijeme globalne pandemije kada je broj međunarodnih linija značajno smanjen i putnici nemaju velik izbor konekcijskih letova.

U prosincu ove i siječnju iduće godine KLM će odraditi 14 operacija između Amsterdama i Splita

Liniju Amsterdam – Split KLM je pokrenuo 4. srpnja, prometujući na njoj 7 puta tjedno, a od početka kolovoza na liniji je bilo čak 13 letova tjedno. U rujnu i listopadu operacije su smanjene na 3 leta tjedno, a s krajem listopada linija je završila s prometovanjem za ovu ljetnu sezonu.

U prosincu ove i siječnju iduće godine KLM će odraditi 14 operacija između Amsterdama i Splita.

KLM će nakratko ponovno pokrenuti ovu liniju u prosincu ove i siječnju sljedeće godine. Četiri leta najavljena su za kraj prosinca, te 3 za sami početak siječnja. Amsterdam i Split bit će povezani direktnim letovima u subotu, 19.12., nedjelju, 20.12., srijedu, 23.12., nedjelju, 27.12., subotu, 02.01., nedjelju, 03.01. te četvrtak, 07.01. Na svim letovima najavljeni su zrakoplovi tipa E190 koji u floti ovog prijevoznika imaju kapacitet od 100 sjedala. Zrakoplovi će iz Amsterdama u Split slijetati oko podneva.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno