Subota, 23 rujna, 2023

WTM: Dolazimo k vama! Virtualni sajam prvi put

WTM je potvrdio da će njegov sajam u Londonu i tehnološki događaj Travel Forward biti potpuno virtualni u studenom

Izvor: WTM

Organizatori su potvrdili da se od 2. do 4.11. neće održati uobičajen sajam zbog “većeg broja ograničenja putovanja i neizvjesnosti širom svijeta”.

Iz samog vrha ove organizacije poručili su: ”

”Nakon 40 godina kod nas, WTM London 2020 dolazi k vama! Poruka je organizatora svjetskog sajma turizma. Ove godine odlučeno je da se sajam prebaci na potpuno virtualni događaj koji se održava od 9. do 11. studenog. 

Glavni je cilj pomoći oporaviti se, obnoviti i oblikovati putničku industriju u trenutku kada joj je najpotrebnija. Virtualni događaj usredotočit će se na obnavljanje i razvoj poslovnih veza, rast vaše mreže, vašeg brenda i učenje kako se vratiti.

Virtualni događaj održat će se tijekom tri dana, od 7 do 22 h. Svrha je kako bi se omogućio pristup iz različitih zona širom svijeta. Konferencije uživo bavit će se pitanjima s kojima se industrija danas suočava. Sesije brzog umrežavanja, sastanci i mogućnosti virtualnih mreža bit će prisutni. Cilj je održati globalnu raspravu o putovanjima i pomoći u uspostavljanju novih veza. Također i pružanje širokog spektra internetskih poslovnih mogućnosti.

Fokus je na utjecaju globalne zdravstvene pandemije na turističku industriju. Raspravljat će se o putu oporavka, identificirajući trendove i inovacije koji oblikuju budućnost industrije i pokazati vam put koji predstoji.”

Nažalost, ovo će biti prvi put otkako smo 1980. pokrenuli WTM London da neće biti događaja uživo.
„Neumorno smo radili na organizaciji fizičke priredbe, ali sve veći broj ograničenja putovanja i neizvjesnost širom svijeta znači da će mnogim inozemnim posjetiteljima biti nepraktično osobno prisustvovati. Pored toga, ostaje neizvjesnost oko dozvole održavanja poslovnih događaja i konferencija u Velikoj Britaniji. – Simon Press, viši direktor WTM-a u Londonu.

World travel market za ovu godinu ima jednu zadaću: probuditi optimizam i omogućiti djelovanje. Njihova krilatica govori sve : Recover. Rebuild. Innovate.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno