Srijeda, 1 veljače, 2023

World Traveler ima vrhunsku vinsku turu za sve vinoljupce! Kutjevo i Baranja-here we come!

World Traveler za ljubitelje vina! Prijedlog za savršen vikend u Hrvatskoj!

World Traveler za sve svoje goste i one koji će tek putovati s njima!

”Možda smo na neko vrijeme pauzirali putovanja po drugim europskim zemljama i dalekim destinacijama, ali to je ujedno i sjajna prilika za upoznati neistražene kutke svoje zemlje. Ako su nas nečemu naučili prethodni mjeseci, a onda su tome da je raznolikost Hrvatske jednostavno nesaglediva, a svaki komad zemlje krije neku svoju priču, prirodu, ljude, delicije koje samo čekaju biti otkrivene.”

Kada svemu navedenom dodate još i koju čašu vina, dobijete savršen recept za vikend putovanje krojeno po mjeri vinoljubaca, hedonista. Upravo ovakva, vikend putovanja, točnije vikend vinske ture možete pronaći u Putničkoj agenciji World Traveler.

Ako nemate plan za sljedeći vikend, rezervirajte ga za Vinsku turu po Kutjevu i Baranji.

Idealna je to prilika da upoznate zemlju graševine, caberneta, rizlinga, chardonnaya i naravno – traminca. Zemlju koja ima za ponuditi sve najbolje od navedenoga.  Vinarije i gospodarstva izgledaju kao s razglednice ili slike naive i podrumi koji podsjećaju na muzeje. Odvest će vas u ambijent bajke. Još kad se tome pribroji kulen za koji kažu da je rođen u Karancu… Teško je zadržati kontrolu da se ne proba sve.

Sjajan, bogati program Vinske ture po Kutjevu i Baranji pronađite ovdje.

Krojen baš po vašoj mjeri, ukoliko želite na drugačiji način, kroz čašu vina upoznati svoju zemlju. Druženje s lokalcima, kušanje samo domaćeg, i najbitnije – uživanje u finoj kapljici podruma duge tradicije i vrhunskih vina.

Na vinskoj turi po Kutjevu i Baranji posjetiti ćete 5 vrhunskih vinarija i degustirati najbolja vina ove regije. Naravno, kušat ćete i fini kuleni, učiti skuhati fiš ili čobanac, spavati u seoskom gazdinstvu. Organiziran je polazak iz Rijeke i Zagreba, a termin putovanja je vikend 24.10. – 25.10.2020. Cijena ovog savršenog vikend putovanja s iznimno bogatim programom je 990kn.

Za sve dodatne detalje javite se ekipi iz World Travelera; možete preko FejsaInstagrama, emaila (info@world-traveler.hr)  ili ih zovite 099 200 22 30 – dostupni su 24/7.

I obaavezno recite da vas mi šaljemo, jer vas čeka boca vrhunskog vina na poklon, na Vinskoj turi Kutjevo & Baranja.

Živjeli !

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno