Nedjelja, 5 veljače, 2023

World Travel Market održat će se pod sloganom Reconnect. Rebuild. Innovate.

Najveći i najpoznatiji turistički sajam održat će se uživo u ExCel Centru u Londonu od 1. do 3. studenog i virtualno 8. i 9. studenog 2021.

Vodeći svjetski sajam turističke industrije World Travel Market (WTM) ove godine vraća se kao hibridni događaj koji je osmišljen oko ideje ponovnog okupljanja svih relevantnih dionika svjetske turističke industrije.

Nakon ogromnog uspjeha prošlogodišnjeg virtualnog WTM-a, ovoga puta organizatori sajma donose najbolje iz oba svijeta te će se sajam održati uživo u ExCel Centru u Londonu od 1. do 3. studenog i virtualno 8. i 9. studenog 2021., piše Turizmoteka.

Ovogodišnji sajam održat će se pod sloganom Reconnect. Rebuild. Innovate. s ciljem da se svi u industriji putovanja ponovno povežu sa svojim kolegama i zajedno obnove svoja poslovanja.

Registracijski linkovi dostupni su ovdje, a za dolazak u ExCel centar potrebna je predbilježba – ove godine nisu moguće prijave na licu mjesta.

Više o sajmu pronađite na službenoj stranici organizatora.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno