Subota, 23 rujna, 2023

WizzAir otkazao letove prema Splitu

Izvor/Preuzeto: Croatian Naviation

Mađarski Wizz Air odradio je određene promjene u svom redu letenja za rujan, doći će do prekida prometovanja na tri linije prema Zračnoj luci Split.

Ova poznata niskotarifna kompanija prometuje samo prema Zračnoj luci Split i to sezonski, u ljetnom redu letenja. I ove godine, usprkos pandemiji, Wizz Air je obnovio promet iz Splita i to prema četiri destinacije, jednoj više u odnosu na prethodnu godinu. Kompanija je ove godine uvela potpuno novu liniju Dortmund – Split.

Kompanija, uz Dortmund, nudi direktne letove iz Splita prema Londonu (Zračna luka Luton), Varšavi te Katowicama. Ove tri linije prestati će prometovati ovog mjeseca.

Linija Split – Varšava trenutno je u prometu tri puta tjedno, svakog utorka, četvrtka i subote. Zadnji let na ovoj liniji najavljen je za subotu, 19. rujna.

Linija Split – Katowice prometuje također tri puta tjedno, istim danima kao i linija iz Varšave, zadnji let najavljen je za subotu, 19. rujna.

Linija Split – London Luton prometuje dva puta tjedno, svakog ponedjeljka i petka, ova će linija biti nešto duže u prometu, zadnji let biti će u ponedjeljak, 28. rujna.

Potpuno nova linija, Split – Dortmund, u najavi je kao cjelogodišnja te Wizz Air na njoj nudi letove kroz cijeli zimski red letenja tri puta tjedno, svakog utorka, četvrtka i subote. Redovno odvijanje prometa u zimskim mjesecima ovisit će o potražnji i restriktivnim mjerama.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno