Srijeda, 4 listopada, 2023

Wizz Air u prodaju pušta nove linije prema Hrvatskoj

Svega 5 dana nakon najave nove linije iz Poljske prema Splitu, Wizz Air je danas u prodaju pustio još jednu liniju prema ovoj hrvatskoj zračnoj luci, piše croatianaviation.com.

Wizz Air, mađarski niskotarifni avioprijevoznik, u prodaju je danas pustio još jednu novu liniju prema Zračnoj luci Split za ovogodišnji ljetni red letenja.

Svega pet dana nakon najave nove linije Gdanjsk – Split (više o toj liniji pročitajte OVDJE), Wizz Air najavljuje još jednu novu liniju prema Zračnoj luci Split.

Od 6. lipnja uvodi se linija Oslo – Split – Oslo koja će prometovati dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, s polaskom u večernjim satima iz splitske zračne luke.

Oslo i Split inače su u ljetnom redu letenja povezani još s direktnim letovima Norwegiana i SAS-a, no sada će na ovoj relaciji biti moguće putovati i s ovim poznatim niskotarifnim

avioprijevoznikom.

Wizz Air na liniji će prometovati sa zrakoplovima tipa A320 koji u floti ovog prijevoznika imaju kapacitet od 180 putnika. Linija će biti u prometu do kraja listopada (28.10.2021.) te će avioprijevoznik na njoj obaviti 42 povratna leta.

Karte su od danas u prodaji na službenoj stranici aviokompanije. U ljetnom redu letenja kompanija će prema Splitu prometovati na 6 međunarodnih linija, od čega su dvije nove – Gdanjsk i Oslo.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno