Srijeda, 4 listopada, 2023

Wine Garden by Hedonist: petak i subota 23. i 24. listopada u Opatiji

Wine Garden by Hedonist je vinski i gastrofestival koji se u normalnim okolnostima održavao u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner. Tamo su se okupljali ugledni hrvatski i slovenski chefovi poput Denija Srdoča, Janeza Bratovža, Hrvoja Zirojevića i Davida Skoke. Iako se većina vinskih festivala ove godine otkazuje iz svima nam znanih razloga, organizatori pojedinih festivala ipak su uporni. Tako će se i ove godine u Opatiji održati Wine Garden by Hedonist.

Ove se godine u skladu s epidemiološkim okolnostima Hedonistov festival seli ispred paviljona Juraja Šporera. Na jednu od najljepših opatijskih zelenih lokacija u strogom centru kvarnerske prijestolnice hortikulture. Cilj je ovog prodajnog vinskog festivala, koji će oba dana biti otvoren između 14 i 22 sata, upoznati što više posjetitelja s vrhunskim hrvatskim vinima, educirati potrošače o kulturi vina i omogućiti svim posjetiteljima da uživaju vinu i hrani.

Za hranu je ove godine zadužene Reshetka, projekt vlasnika renomirane Đurine hiže, koji je tijekom ljeta odradio zapaženu jadransku turneju. U uobičajenim okolnostima Wine Garden bio bi još jedan u nizu domaćih vinskih i gastronomskih festivala. No, u epidemijskim vremenima opatijski Wine Garden dobiva puno veću vrijednost.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno