Ponedjeljak, 25 rujna, 2023

Wine EnoGASTRO Vip Event u Splitu održat će se danas u hotelu Amphora

Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca – Wine EnoGASTRO Vip Event je namijenjen HoReCa sektoru, našem turizmu i njegovim akterima kao i djelatnostima vezanim uz njega. Cijeli program, popis partnera i izlagača te ostale informacije o eventu saznati ćete jednim klikom na web: dantes.biz.

Organizator događaja je Dantes sa svojim timom agencije Ricerca Mercato, s partnerima. Za splitski event podršku organizatorima dali su Splitsko-dalmatinska županija i Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, Grad Split i Turistička zajednica grada Splita, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora ŽK Split, Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije i Hotel AMPHORA i pokroviteljima: Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske.

Na događaju će biti prisutni mnogobrojni vrhunski govornici poput Mira Šemić Slovenska sommelierka, zatim vrhunski predavači za voditelje hrane i pića – Renato Todesca, Josip Oriškovć, David Hrkač, zatim su tu vinski, ugostiteljski, gastronomski ali i marketinški znalci – Mario Meštrović, Manuela Maras, Jure Andrijašević, Ines Matić Matešković, Josip Ukalović,… i mnogi drugi.
Puno tema predavanja usmjerene su na vlasnike ugostiteljskih objekata – RESTORANA, KONOBA, BISTROA, voditeljima ugostiteljskih objekata, šefovima kuhinje, sommelierima, …. Partner događaja je PEUGEOT AUTO DAVOR, a od 12h biti će izložena njihova vozila uz mogućnost i test vožnji. 

Otvorenje splitskog eventa je u 14.00 sati u u izrazito lijepom ambijentu Hotela Amphora 17.ožujka 2022.g.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno