Srijeda, 4 listopada, 2023

We’re here to stay, novi slogan splitskog hotela za smještaj digitalnih nomada

Marvie Hotel & Health, svoje 4 zvjezdice usidrio je prije četiri godine u neposrednoj blizini mora na splitskim Firulama. Goste je do sada privlačio kao hotel koji osim odlične lokacije, udobnih soba, panoramskog pogleda na otoke te rooftop bazena, u suradnji sa svojim partnerima pruža i bogatu paletu zdravstvenih usluga.

Marvie je sada otišao korak dalje, te su svoju paletu usluga odlučili proširiti i ponuditi ih digitalnim nomadima kroz longstay ponudu – Marvie Living & Coworking uz slogan We’re here to Stay.

Rad na daljinu rastući je trend u kojem leži izniman gospodarski potencijal, a čemu idu u prilog predviđanja koja govore da će do 2022. godine u svijetu biti preko 1.87 milijarde radnika čiji će se posao odvijati online neovisno o lokaciji. A Hrvatska je u pravo vrijeme uskočila u ovaj brzo rastući trend, kao i hotel Marvie.

Povoljan dugoročni boravak, 28 dana ili duže, u ovom hotelu sada je moguć tijekom cijele godine, čak i usred ljetne sezone – i to uz popust od 50%. Cijena boravka za jednu osobu uključuje neograničeno korištenje rooftop bazena, Wellness zone i teretane, a za period od 4 tjedna u razdoblju od 1.11. do 1.5. iznosi 1428 eura, uz nadoplatu od 200 eura za dodatnu osobu u dvokrevetnoj sobi.

Kada se visina mjesečnog najma jednosobnog stana u metropolama Europske unije usporedi s navedenim iznosom paketa za dugoročni boravak, ova ponuda postaje još primamljivija i odlična vrijednost za novac.

Također, za one koje zanima dugi boravak, Marvie Hotel & Health uveo je opciju 15 – minutnog Zoom ili Google Meets video poziva, putem kojeg će osoblje pružati sve dodatne informacije. Mali, ali izuzetan važan detalj kao dodana vrijednost prema gostima i brendu.

U okviru svog paketa za dugoročni boravak ovaj splitski hotel stavio je na raspolaganje veći broj Deluxe soba s pogledom na more i radnim stolom, coworking prostor s internetom od 200 Mbps, projektorom i flipchart pločom, te neograničen pristup Wellness renevie zoni, koja se sastoji od unutarnjeg bazena, Jacuzzija, saune, teretane i zone za relaksaciju. 

 “Naša je želja aktivno sudjelovati u kreiranju i oplemenjivanju potpuno novog turističkog proizvoda, koji uvelike mijenja poznate obrasce putovanja i boravka. Veseli nas što sve više institucija prepoznaje gospodarski potencijal ovog trenda, kao i pokretanje udruge Digital Nomad Association Croatia, s čijim smo osnivačima u bliskom kontaktu, a koji su nam svojim znanjem pomogli u stvaranju novog proizvoda”, izjavila je Diana Rubić, direktorica hotela Marvie Hotel & Health. 

Coworking prostor, koji će svoj konačan oblik s ergonomskim stolicama i novim radnim stolovima poprimiti tijekom ožujka, otvoren je i za digitalne nomade koji nisu gosti hotela.

Ostale prostorije hotela kao što su Mareo Bar, Da’Mar restoran, lobby, a tijekom toplijih mjeseci i bazen na samom krovu hotela s panoramskim pogledom na otoke, alternativni su radni prostori, gdje gosti mogu posvećeno raditi te razmjenjivati ideje i znanja.

Odlična kombnacija s zdravstvenim turizmom

Marvie Hotel & Health prepoznat je i po pružanju zdravstvenih usluga kao što su dermatološki tretmani, neinvazivne metode za pomlađivanje lica i tijela, fizikalna medicina, rehabilitacija, dentalne usluge i druge. Želeći da kroz pristupačne cijene i produženi boravak od 14 dana gosti pobliže upoznaju i kvalitetu ovog spektra usluga, Marvie je kreirao i dva zdravstvena paketa, Fizioterapijski i Nutricionistički paket.

Fizioterapijski paket uključuje boravak od 14 dana, početne konzultacije s fizioterapeutom i 10 individualnih terapija, dok dvotjedni Nutricionistički paket nudi 5 posebno prilagođenih obroka dnevno, koje nakon početnih konzultacija kreira nutricionist.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno