Utorak, 29 studenoga, 2022

Vrhovac Wine&Walk Weekend

Nakon premijernog izdanja turističko – enogastronomske manifestacije Vivodina Wine&Walk Weekend, sve ljubitelje prirode i dobrih vina razveselit će najava slične manifestacije, praktički u istom kraju, ali malo bliže samom gradu Ozlju. Vrhovac Wine&Walk Weekend održati će se u subotu i nedjelju, 28. i 29. kolovoza 2021., u idealnom terminu pred samu berbu grožđa, kada su vizure vinograda najljepše i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Nedovoljno je poznata činjenica da vinogorje šireg ozaljskog kraja krije čak 10 autohtonih sorti vinove loze, u vinogradima koji su stariji od 100 godina te je ovo prava prilika za autentičan doživljaj ruralnog kraja, prenosi Turizmotek.hr.

Lagana šetnja kroz bajkovit, vinogradarski kraj iznad rijeke Kupe, trajat će otprilike 5 sati, a posjetit ćete 6 vinarija. Na svakom od punktova dočekat će vas domaćin, vlasnik vinarije, te ćete moći kušati najbolja vina i otkriti tajne njihovih podruma iz prve ruke, a na određenim punktovima Vas očekuju dodatna iznenađenja. Početak šetnje kreće iz središta Vrhovca, malog pitoresknog mjesta nedaleko od Ozlja, te kompletna ruta prolazi neposredno uz vinograde pružajući izvrsne poglede i vidike.
Parking je osiguran za sve posjetitelje, a cjelokupno će se događanje provoditi poštivajući epidemiološke mjere i preporuke.

Svoje mjesto možete osigurati na mrežnoj stranici https://www.utrka.com/utrke/vrhovac1/2021/info gdje se mogu kupiti startni paketi za oba navedene datuma.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno