Utorak, 21 ožujka, 2023

Vodeći svjetski lovac na luksuzne nekretnine u Hrvatskoj

Vodeći posrednik u nekretninama je u Hrvatskoj. Remington Realty Hrvatska je dio prestižne mreže Christie’s International Real Estate. U Hrvatskoj će razvijati tržište prodaje i najma srednjeg i luksuznog segmenta tržišta nekretnina.

Vodeći Christie’s napokon je odlučio otvoriti hrvatsko tržište luksuznim nekretninama. Christie’s International Real Estate, širi svoje poslovanje na Hrvatsku kroz pridruženo društvo Remington Realty Hrvatska. Hrvatsku su prepoznali kao destinaciju koja ima veliki potencijal razvoja luksuznog segmenta tržišta nekretnina. Također planiraju širenje na cijelu jugoistočnu Europu.

Širenje poslovanja Christie’s International Real Estatea na području Hrvatske i jugoistočne Europe predstavlja dobre vijesti za vlasnike istaknutih i luksuznih nekretnina. Putem vodeće svjetske posredničke kuće Christie’s International Real Estate i njezine marketinške platforme za prodaju i najam luksuznih nekretnina koju prate kupci iz cijelog svijeta. Vlasnici istaknutih i luksuznih nekretnina sada vrlo jednostavno mogu svoj posjed staviti na svjetsko tržište.

„Otvaranjem pridruženog ureda Christie’s International Real Estatea, Hrvatska dobiva platformu bez premca za pozicioniranje na globalnoj karti luksuznog tržišta nekretnina. Također i za privlačenje međunarodnih kvalificiranih kupaca. Nekretnine se predstavljaju globalno, kombinirajući nove medije s provjerenim marketinškim alatima i dopiru do uglednih kupaca. Bude i interese svjetskih investitora i poznatih poslovnih lidera. Sa zadovoljstvom ćemo povezati vlasnike luksuznih nekretnina u Hrvatskoj s visokom klasom kupaca i time značajno razviti segment luksuznih nekretnina u Hrvatskoj“. O tome je govorio Ivan Kovačić, izvršni direktor Remington Realty Hrvatska.

Christie’s International Real Estate više od 30 godina uspješno trguje luksuznim nekretninama širom svijeta, a njihovi su klijenti istaknute osobe iz javnog života i poslovnog svijeta. To su redom članovi obitelji Kennedy ili osnivača kompanije Calvin Klein, čija imanja trenutno zastupaju. Njihova web stranica christiesrealestate.com godišnje zabilježi više od 52 milijuna posjeta.

O veličini Christie’s International Real Estatea najbolje govori podatak da je u pet godina njihova mreža ostvarila prodaju nekretnina u vrijednosti od 500 milijardi USD. Globalnoj klijenteli luksuznih stambenih nekretnina, kroz podružnice i pridružena društva, nude usluge koje su bez konkurencije. Prisutni su na 49 tržišta s 940 ureda u Londonu, New Yorku, Hong Kongu, Moskvi, Los Angelesu i Chicagu.

Remington Realty Hrvatska spaja globalni know-how i lokalnu ekspertizu

Remington Realty Hrvatska će se baviti posredovanjem pri prodaji, kupnji i najmu nekretnina putem Remington Realty i Christie’s International Real Estate mreže i svjetske marketinške platforme. Poslovne će aktivnosti uključivati i privlačenje međunarodnih kvalificiranih kupaca, investitora i developera za nekretninske projekte. Također će uključivati pružanje stručne podrške i savjetovanja prodavateljima i developerima nekretnina. Temelj poslovanja za Remington Realty Hrvatska su globalni know-how i lokalna ekspertiza.

Svojim klijentima koji istaknute i luksuzne stambene nekretnine kupuju, prodaju, uzimaju ili daju u najam, Remington Realty Hrvatska pruža personaliziranu uslugu najviše kvalitete. Nudi visoke standarde u prodaji i kupnji, kao i poslovne vrijednosti poput integriteta, stručnosti i diskretne usluge. Pouzdan su savjetnik i uspješno povezuju kupce i prodavače istaknutih objekata, kako na hrvatskom, tako i na regionalnom tržištu.

Vodeći svjetski simbol profinjenosti i luksuza

Christie’s International Real Estate  je u vlasništvu slavne aukcijske kuće Christie’s, osnovane još davne 1766. Christie’s već više stotina godina nudi izvanrednu umjetnost, nenadmašnu uslugu i svjetske kupce. Godišnje održi oko 350 aukcija u preko 80 kategorija, uključujući sva područja likovne umjetnosti, dekor, nakit, fotografije, kolekcionarske komade.

Vodeći Christie’s srušio je svjetski rekord 2018. kada je za 835 milijuna dolara prodala zbirku umjetnina Peggy i Davida Rockefellera u New Yorku. Na trodnevnoj aukciji uživo prodana su 893 predmeta Rockefellerovih. U bogatoj zbirci umjetnina našle su se i slike Picassa i Moneta. Prethodni rekord postignut je na aukciji imovine Y. S. Laurena 2009. godine, kada su svi predmeti prodani za 443 milijuna dolara.

Christie’s International Real Estate pruža istu personaliziranu i pouzdanu uslugu na kakvu su klijenti Christie’sa navikli u proteklih 250 godina. Kroz marketinšku platformu svjetskog ranga, suradnju s prestižnom aukcijskom kućom Christie’s i ekskluzivnu mrežu vodećih svjetskih posrednika u prometu nekretninama.

Sourcertl.hr

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno