Srijeda, 22 ožujka, 2023

Vodeća hotelska grupacija najavljuje nove projekte i investicije

Vodeća hotelska grupacija u Opatiji Liburnia Riviera Hoteli očuvala je kontinuitet poslovanja i radna mjesta te u ovu godine ulazi optimistično, uz najavu novih projekata i investicija, unatoč neizvjesnosti uzrokovanoj pandemijom koronavirusa.

lako je 2020. godina bila izazovna za cijelo gospodarstvo, a posebno za turistički sektor, Liburnia Riviera Hoteli uspjeli su izvući maksimum iz turističke sezone ostvarivši ukupno 149.824 noćenja u svim smještajnim objektima na području Opatije.

Kako bi omogućio stabilnost i kvalitetu poslovanja u nadolazećoj turističkoj sezoni, unatoč značajnijem padu operativnih prihoda u prošloj godini, LRH je očuvao sva radna mjesta uz istu razinu plaća i gotovo svih ostalih materijalnih prava koja pripadaju radnicima. U turističkoj tvrtki kažu da su tome pridonijele Vladine mjere podrške turističkoj industriji.

Uz zadržavanje postojećih radnih mjesta, LRH je zaposlio i nove radnike krajem 2020. i početkom 2021. godine te je u veljači ove godine otvoren natječaj za dodatna radna mjesta u hotelima. U skladu s planom otvaranja objekata, planiraju zapošljavanje i do 500 novih radnika.

U priopćenju navode da brzano rade na pripremama za početak nove sezone, a već 5. ožujka otvaraju svoj hotel Palace – Bellevue, dok će gotovo svi objekti LRH grupe biti otvoreni najkasnije u prvoj polovici svibnja, ako epidemiološka situacija to dopusti.

U pripremi su brojni projekti i investicije, od kojih posebno izdvajaju već pokrenutu obnovu jednog od prvih hotela na Jadranu i povijesne znamenitosti Opatije – hotela Kvarner. Poručuju da će dugoročno podizati kvalitetu svih proizvoda i usluga koje nude – i smještajnoga kapaciteta i cjelokupne ostale ponude.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno