Srijeda, 29 ožujka, 2023

Vodeća europska turistička burza BIT – The International Tourism Exchange održat će se u travnju 2022.

Međunarodna turistička burza BIT koja se od 1980. godine održava u Milanu, ove se godine neće vratiti svom live izdanju u veljači, kako je ranije bilo najavljeno, nego u travnju, i to od 10. do 12. travnja 2022., javljaju iz organizacije sajma.

U obrazloženju odgode, organizator burze poziva se na apele samih izlagača koji BIT smatraju neizostavnim dijelom pripreme poslovne godine. Trenutna epidemiološka situacija, naime, ne dozvoljava vraćanje burze na originalne postavke – na okupljanje bez ograničenja turističkim dionicima iz cijelog svijeta. BIT je u pred-pandemijskim okolnostima imao preko 40.000 posjetitelja unutar tri dana svojeg održavanja – nakon prošlogodišnje virtualne “pauze”, ovogodišnji proljetni termin bi mogao privući jednako veliki broj u Fieramilanocity.

BIT Observatorij će do travnja, najavljuju organizatori, pratiti tržišne trendove kako bi sudionicima mogao dati pregled optimalnih rješenja za ponovno pokretanje sektora, a novi datumi, točno prije početka glavne sezone, bit će za sve će izlagače ujedno i prilika za snažnu, last-minute promociju ponuda i povezivanje s partnerima.

Najnovije informacije o održavanju BIT-a i sudjelovanju pronađite ovdje.

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno