Srijeda, 29 ožujka, 2023

Vlasnici vile na Korčuli spremni su platiti nekome da vilu testira prije dolaska gostiju

Na platformi za zapošljavanje PickJobs objavljen je oglas koji je u trenu svima privukao pažnju. Tvrtka Villa Gabriela d.o.o. zapošljava dvije osobe koje će testirati sadržaje u vili radi pripreme za nadolazeću ljetnu sezonu.

‘Naša vila ima pregršt sadržaja koji su na raspolaganju gostima za vrijeme njihovog boravka, stoga smo raspisali navedeni oglas kako bismo bili potpuno spremni za novu sezonu’, kažu vlasnici vile.

Iz PickJobsa kažu da na platformi ima puno atraktivnih i pomalo neobičnih oglasa, a vjerojatno je razlog tomu šarolika baza korisnika, piše Tportal.

Posao bi se obavljao sedam dana, a sadržaji koje treba testirati su sljedeći: kajaci, bicikli, romobili, stolni tenis, stolni nogomet, teretana, bilijar, PS4, trampolin, mreža uz more, ljuljačke i ležaljke. Osim navedenih sadržaja, posao uključuje provjeru čistoće vile, testiranje kompletne funkcionalnost kuhinje (testiranje svih aparata), soba (madraci, klime, ormari), kupaonica, dnevnog boravka, vešeraja te vrta. Također, pregledava se urednost plaže, ocjenjuje domaćin (osoba koja dočekuje goste) te recenzira vila Gabriela.

Idealni kandidati za ovu poziciju su oni koji su u dobroj formi, sportskog duha, komunikativni i imaju iskustvo snimanja videozapisa. Prijaviti se mogu na https://pick.jobs/link/testersadrzaja, a uz prijavu kandidati moraju dodati kratki videozapis o tome kako će rasporediti sadržaje, točnije organizacija po danima.

Budući zaposlenici imat će osiguran besplatan smještaj u vili Gabrieli, koja se za goste u predsezoni naplaćuje 700 eura po danu, točnije 4900 eura za navedeni period rada, a od njih se očekuje da naprave kratak videodnevnik svaki dan.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno