Subota, 25 ožujka, 2023

Vlado Šestan u podcastu Turizam24. Je li skijanje za svačiji džep i ima li nade za hrvatski zimski turizam?

O Vladi Šestanu, renomiranom turističkom stručnjaku, novinaru i mnogi kažu travel influenceru doista se već mnogo zna. U našem podcastu ugostili smo ga kako bi nam dao odgovore o situaciji na skijalištima u doba korone, i što nas čeka u turističkoj godini pred nama. Ugodan razgovor razvio se u pravu malu putopisnu priču s odličnim savjetima gdje provesti najbolji skijaški odmor, što zaobići i koje daleke destinacije posjetiti.

Za one koji možda nisu uspjeli biti uživo s nama, donosimo neke od njegovih priča i odgovora koji su nam približili svijet iz kojeg dolazi i dali nam vjetar u leđa da se i neki od nas upuste u skijašku avanturu unatoč pandemijskoj krizi. Veselimo se i novom projektu upoznajhrvatsku.com koja će nas sigurno u budućnosti oduševljavati kao i njegova Facebook grupa Savjetnik za putovanja – Travel Advisor.

Uz sve ostalo uz Vaše ime stoji i profesionalni putnik. Može li kratko objašnjenje o kakvom se zapravo ”zanimanju” radi?

Pandemija je vratila unazad sve, a pogotovo turistički sektor. Jesmo li doista ograničeni putovati?

Može li prosječni Hrvat doista priuštiti odmor na skijalištu? Ima li nade za hrvatski skijaški turizam?

Radujemo se projektu upoznajhrvatsku.com? Predviđate li joj uspjeh poput vaše Facebook grupe Savjetnik za putovanja – Travel Advisor? O kakvom se zapravo projektu radi?

Zanimljive goste na turističkom podcastu Turizam24 pratite svakog utorka. Sljedeći gost, 16. veljače je Marko Mišulić, osnivač Rentlio aplikacije.

Podcast Turizam24 možete pratiti na:

Gledamo se!

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno