Utorak, 31 siječnja, 2023

Visoka škola Aspira provodi studij Hotelijersko-turističkog menadžmenta na međunarodnoj razini

Visoka škola Aspira uspješno provodi Specijalistički diplomski MBA studij Hotelijersko-turističkog menadžmenta koji se izvodi u suradnji s nizom priznatih međunarodnih predavača te međunarodnim hotelskim i turističkim organizacijama. Orijentiran je globalnom turističkom tržištu s naglaskom na stjecanje praktičnih znanja i vještina primjenjivih bilo gdje u svijetu.

Studij je kreiran kroz tri usmjerenja: 

1. Menadžment destinacijskih organizacija (DMO) i kompanija (DMC)

2. Hotelski menadžment

3. Gastronomija 

Studijski program Menadžmenta destinacijskih kompanija i organizacija omogućava edukaciju stručnog kadra u području destinacijskog menadžmenta koja uvelike pridonosi razvoju turizma kao djelatnosti te polaznicima ovog studijskog usmjerenja nudi velike mogućnosti unaprjeđenja karijere.

Osim za rad u destinacijskim menadžment organizacijama (DMO) i destinacijskim menadžment kompanijama (DMK), studenti će steći kompetencije za obavljanje upravljačkih i administrativnih poslova u: turističkim zajednicama, turističkim agencijama, udrugama, turističkim savezima, odjelima za turizam gradskih uprava, odjelima za turizam županija, odjelima za turizam Ministarstva turizma, ali i hotelskim objektima, poslovnim sustavima, te općenito upravljanje tvrtkama u gospodarstvu. 

Kreiranje adekvatne ponude u sklopu destinacijskog menadžmenta, uz sve educiranije tržišne segmente turista, postao je pravi izazov. Stoga je cilj ovog studija kvalitativno unaprjeđenje stručnjaka za rad u turizmu uvođenjem novih znanja i vještina putem specijalizacije. Usmjerenje Menadžment destinacijskih organizacija i kompanija, prvo je takvo u Hrvatskoj te studentima omogućava da budu nositelji transformacijskog procesa turizma. 

Stručni naziv kojeg polaznik stječe završetkom diplomskog specijalističkog stručnog studija: 

*stručni/a specijalist/ica hotelijersko-turističkog menadžmenta (struč. spec. oec.) – ekvivalent magistra struke 

Studij traje 2 godine (4 semestra) i izvodi se kao redovni i izvanredni. Prijemni postupak održati će se 01. listopada 2021. u Splitu i u Zagrebu.

Svi navedeni studijski smjerovi dostupni su i u preddiplomskoj razini te više informacija možete pronaći na Aspira web stranici www.aspira.hr.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno