Subota, 25 ožujka, 2023

Virtualna poslovna radionica za turističke agencije i turoperatore u organizaciji HTZ-a

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Francuskoj održalo je uspješnu i iznimno posjećenu virtualnu poslovnu radionicu i prezentaciju koja je okupila stotinjak predstavnika turističkih agencija, turoperatora i aviokompanija među kojima su primjerice TUI France, Kuoni France, TVL Voyages, Air France i dr.

Riječ je o prvoj u nizu planiranih virtualnih radionica na francuskom tržištu tijekom koje smo predstavili hrvatsku turističku ponudu s naglaskom na sigurnosne protokole u putovanjima i Safe stay in Croatia oznaku, a predstavljene su i aktualne te planirane marketinške kampanje. Eventu su se odazvali neki od najznačajnijih agencija i turoperatora na francuskom emitivnom tržištu te agencije koje se uslijed aktualnih trendova sve više prebacuju na bliske, dostupne i sigurne europske destinacije“, istaknula je direktorica Predstavništva HTZ-a u Francuskoj Danijela Mihalić Đurica, nadodavši kako su tijekom eventa aviokompanije Croatia Airlines, Air France, Volotea i Transavia predstavile planirane linije za ovogodišnju sezonu.

Croatia Airlines za ljetno je razdoblje najavila svakodnevne zračne linije iz Pariza za Zagreb, četiri zračne linije tjedno iz Pariza za Split i Dubrovnik te jednu zračnu liniju iz Lyona za Split. Air France istaknuo je kako se od početka lipnja do kraja rujna planira otvaranje zračnih linija za Split i Dubrovnik, dok bi u visokoj sezoni za Dubrovnik trebalo operirati jedanaest letova, a za Split šest letova tjedno. Od 29. ožujka započet će operirati i svakodnevni letovi iz Pariza za Zagreb. Volotea za 2021. godinu najavljuje zračne linije za Dubrovnik i Split iz Lyona, Bordeauxa, Marseillesa, Nantesa i Touleusea te zračne linije Strasbourg – Dubrovnik i Nice – Split. Zračna kompanija Transavia najavila je red letenja za Hrvatsku za razdoblje od 29. ožujka do 2. listopada. Iz Pariza za Dubrovnik i Split operirat će pet letova tjedno te dva leta tjedno iz Nantesa za Dubrovnik. Sve zračne kompanije istaknule su izuzetnu brigu za poštivanje epidemioloških i higijenskih mjera, čime žele  zadobiti povjerenje klijenata, a istaknule su i neophodnost prilagodbe aktualnoj situaciji koja može izazvati određene promjene u redu letenja.

„Tijekom ožujka i travnja na tržištu Francuske provodit ćemo kampanju koja će za cilj imati pozicioniranje naše zemlje kao sigurne turističke destinacije, dok glavnu pozivnu kampanju planiramo provesti s početkom svibnja, ovisno o epidemiološkoj situaciji na nama uvijek važnom i interesantnom tržištu Francuske“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Popularnost Hrvatske na francuskom tržištu potvrđuju i brojne medijske objave te je jedan od najutjecajnijih francuskih specijaliziranih časopisa o putovanjima GEO, kojeg prati više od 3,4 milijuna čitatelja,na svojoj web stranici objavio članakQuelles sont les plus belles villes de Croatie?“, odnosno  „Koji su najljepši hrvatski gradovi?“. Riječ je o članku u kojem se mogu doznati najzanimljivije informacije i pojedinosti o jedanaest hrvatskih destinacija, odnosno o Splitu, Hvaru, Zagrebu, Šibeniku, Rovinju, Puli, Dubrovniku, Zadru, Trogiru, Brelima i Supetru. 

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno