Nedjelja, 24 rujna, 2023

VIDEO VIJEST: ‘Što iznajmljivači mogu očekivati u 2021.?’ – Martina Nimac Kalcina, Sekcija Zajednice obiteljskog smještaja

Podcast Turizam24 ugostio je Martinu Nimac Kalcina, predsjednicu Sekcije Zajednice obiteljskog turizma pri HGK i vlasnicu agencije za upravljanje u obiteljskom smještaju Amabile, koja nam je svojim iskustvom i svježim informacijama donijela i tračak nade da sezona 2021, nije izgubljena, barem što se tiče privatnog smještaja.

VIDEO – pogledajte podcast

Odličan podcast pratili smo uživo na Turističkom podcastu Turizam24. Uz opušten razgovor, Josip i Martina uspjeli su razjasniti neke stvari koje su zasigurno interesirale veliki broj privatnih iznajmljivača. Tako se teme bile od mogućnosti pristupanja Zajednici do obveza iznajmljivača i očekivanja naše gošće za sezonu 2021.

Svakako vrijedi poslušati neke od najzanimljivijih tema koje su se našle na”tapetu”, a cijeli podcast možete pogledati na našem YouTube kanalu Turizam24

Što hrvatski privatni iznajmljivači mogu očekivati od sezone 2021.?

Kako zapravo funkcionira Sekcija Zajednice obiteljskog smještaja pri HGK?

Koliki je zapravo broj iznajmljivača koji su odjavili svoje smještajne jedinice kao posljedica pandemijske krize?

Je li moguće da privatni iznajmljivači još uvijek nemaju svoje Zakon koj bi uređivao isključivo njihove odnose i obveze?

Koliki je broj kreveta koji Split ima u sektoru privatnog smještaja?

Nacionalna udruga privatnih iznajmljivača – da ili ne?

Sljedeći podcast pratite već u utorak, 02.03. u 11.00h kada je gost Nino Dubretić, osnivač Direct Booker agencije za privatni smještaj, 7. agencije u TOP 50 najvećih agencija za privatni smještaj u svijetu.

Podcast Turizam24 možete pratiti na:

I naravno, zahvaljujemo svima na praćenju, lajkanju, dijeljenju i pretplati na naš YouTube kanal Turizam24 te pozivamo sve one koji još nisu da to učine i podrže naš turistički projekt. Gledamo se u utorak!

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno