Nedjelja, 24 rujna, 2023

VIDEO podcast Turizam24 – Nino Dubretić, Direct Booker: Nama je čaša uvijek polupuna. Rast rezervacija je konstantan

#15 Podcast Turizam24 -Pogled unatrag – što se promijenilo od našeg zadnjeg razgovora?

Vlasnik jedne od najuspješnijih agencija za management tur. smještaja još jednom se odazvao gostovanju na našem podcastu i podvukao crtu svega što se promjenilo od našeg zadnjeg razgovora. Nino Dubretić, vlasnik Direct Booker agencije, osvrnuo se na brojke koje su se bilježile u veljači te na stanje u kompaniji trenutno.

U drugom mjesecu na adresu Direct Booker -a stizalo je do cca 10 rezervacija dnevno, dok danas, na početku dubrovačke turističke sezone, taj broj doseže i do 300 rezervacija na dan.

Naravno, veliki pad je kada govorimo o dolasku britanskih gostiju te je situacija uvelike ovisna o aviokompanijama i letovima koji stižu u Dubrovnik, no vlasnik jedne od TOP 10 svjetskih agencija za smještaj kaže da uvijek treba gledati da je čaša polupuna a ne poluprazna. Stoga, prihod od nekih 40%, koliko se očekuje od ove sezone, i nije nezadovoljavajući s obzirom na 2019.

Sve o stanju na turističkom tržištu i što možemo očekivati do kraja, ove ipak neizvjesne sezone, pogledajte u našem #15 turističkom podcastu Pogled unatrag – što se promijenilo od našeg zadnjeg razgovora.

Zahvaljujemo gdinu. Ninu Dubretiću koji je još jednom pokazao da se trud, rad i znanje uvijek isplate i želimo Direct Booker-u još jednu uspješnu turističku godinu. direct-booker.com

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno