Srijeda, 4 listopada, 2023

Uživajte u krajoliku Dalmatinske Zagore za samo 1280 kuna

Uživajte u rijekama Dalmatinske Zagore Krka, Cetina i Neretva

Putovanje Rijekama Dalmatinske Zagore nije za svakoga, već samo za one koji su se spremni odreći predrasuda da je Dalmatinska Zagora jalov, pasivan, krški kraj. Otkrit ćete kako se radi o krajoliku apsolutne ljepote, čiji bi mnogi dijelovi, zbog veličanstvenih i najraznovrsnijih oblika – Dinara, Mosor, Prološko blato, čitava Cetina – trebali biti zaštićeni u kategoriji nacionalnoga parka ili parka prirode… Ali, nije riječ samo o pukim geološkim formama pejzaža, nego o prostoru koji je tisućljećima, uz najveće napore, bio humaniziran.
Putujući Rijekama Dalmatinske Zagore upoznajte stvarnu narav kraja koji je nekad bio obećana zemlja, a danas je zaboravljeni dio hrvatskog teritorija. Donosimo velebnu panoramu fascinantnih oblika prirodne i kulturne baštine koji su se tu sedimentirali od pretpovijesnih vremena do danas.

Trodnevni izlet, polazak: 30.10. – 1.11.2020.

Program putovanja rijekama Dalmatinske Zagore Krka

Dan 1: Cetina od izvora do ušća

S pjevom pijetlova krećemo iz Zagreba i započinjemo naše otkrivanje Dalmatinske Zagore s fotogeničnim izvorom rijeke Cetine. Pratimo Cetinu i otkrivamo tajne Cetinjske krajine od Era s Onoga Svijeta preko Sinjske alke do Poljičke republike i krasne krajolike koji su savršena scenografija za dramatičnu povijest ovoga kraja.

Fakultativno, moguće je organizirati vožnju brodićem kroz kanjon Cetine.

Smjestit ćemo se u ugodan hotel visoke kategorije 4**** na obali, gdje nas čeka večera.

Dan 2:  Imotska Krajina i Dolina rijeke Neretve

Nakon doručka, uputit ćemo se prema Imotskoj krajini i posjetiti spektakularni  Geopark Imotska jezera, tako da oslobodite dovoljno mjesta za slike. Poslije podne posjećujemo jedan posve različit kraj, Dolinu rijeke Neretve, Metković i Opuzen.

Nemojte propustiti niti fakultativne izlete u Naronu s vođenim obilaskom muzeja i lokaliteta niti posjet OPG-u uz degustaciju lokalnih proizvoda.

Predvečer se vraćamo u hotel gdje nas čeka večera.

Dan 3: Nacionalni Park Krka od glave do pete

Nakon doručka krećemo prema Kninu  i krećemo u detaljno seciranje Nacionalnog Parka Krka, počinjemo od elegantnih Manojlovačkih slapova, mističnog manastira Krka, preko ne toliko posjećenog Roškog Slapa i posjetiti vidikovac za najpoznatiji sliku Hrvatske –  pogled na otok Visovac. Fakultativno, moguće je organizirati posjet otočiću, uz nadoplatu. Za kraj dana posjećujemo spektakularni Skradinski buk kao veliko finale naše Dalmatinsko Zagorske priče. U Zagreb se vraćamo navečer, prije noćnih tramvaja.

Cijena

1280 kuna po osobi  (min. 30 osoba)

Cijena je po osobi u dvokrevetnoj sobi. Nadoplata za jednokrevetnu sobu je 600 kuna i obavezna je ako putujete sami.  Treća osoba u sobi i djeca na upit.

Uključeno u cijenu: dva noćenja u dvokrevetnoj sobi u hotelu 4* s uslugom polupansiona (doručak i večera), prijevoz modernim autobusom visoke kvalitete, iskusnog pratitelja putovanja, razglede prema programu, ulaznicu u NP Krka (svi kopneni lokaliteti), troškove organizacije i realizacije programa, osiguranje od odgovornosti i jamčevinu paket aranžmana, PDV

Cijena ne uključuje: boravišnu pristojbu 10 kuna po osobi po danu (obavezno), putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza, druge ulaznice niti fakultativne izlete

Napomena

Za rezervaciju mjesta potrebno je javiti se na info@konture.eu ili 0976522778 i ostaviti ime i prezime te broj putnika te uplatiti depozit 300 HRK po osobi. Po uplati primit ćete račun i ugovor o putovanju. Ostatak je potrebno uplatiti najkasnije 14 dana prije polaska. Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja. Plaćanje je moguće: internet bankarstvom, općom uplatnicom, jednokratno kreditnim karticama (Visa, MasterCard). Rezervacija je potvrđena isključivo uz uplatu punog iznosa. Besplatan otkaz rezervacije 14 dana prije polaska.

Dodatne informacije naći ćete na konture.eu

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno