Srijeda, 7 prosinca, 2022

Uskoro počinje „Zagrebački tjedan digitalnih nomada 2021.“

Turistička zajednica grada Zagreba u suradnji sa Saltwater Nomads i Total Croatia News, po prvi put organizira Zagrebački tjedan digitalnih nomada, koji se održava od 21. do 27. lipnja, uživo i na internetu, prenosi UHPA.hr.

Tijekom 7 dana, obuhvatit će se niz od 7 tema, uključujući: cyber sigurnost, prisutnost na internetu, karijere na daljinu, porez i financije, budućnost rada, kvalitetu života i istraživanje Zagreba.

„Odmah po završetku Zagrebačkog tjedna digitalnih nomada, kreće projekt Zagreb Digital Nomad Ambassador koji se, također, prvi put održava u našem gradu. Kroz projekt, TZGZ poziva u goste digitalne nomade kako bi ostvarili jedan mjesec besplatnog boravka u Zagrebu te, potom, podijelili i promovirali svoja iskustva. Naš grad je spreman za prihvat digitalnih nomada te se nadam će idući Tjedan biti inspirativan i poticajan za sve koji vole digitalni nomadski stil života te da će uvrstiti Zagreb na popis kao svoju novu destinaciju.“, izjavila je direktorica TZGZ-a, gđa. Martina Bienenfeld.

„Zagreb je dobro pozicioniran grad u Europi s živopisnim događanjima i mogućnostima obavljanja poslovanja tijekom cijele godine. To je definitivno jedna od mnogih stanica za digitalne nomade u svijetu pa je ohrabrujuće vidjeti kako Turistička zajednica grada Zagreba preuzima vodeću ulogu i nastavlja graditi hrvatski profil na globalnoj razini među digitalnim nomadima.“, poručila je gđa, Tanja Polegubić, osnivačica Saltwater Nomads.

Više o Zagrebačkom tjednu digitalnih nomada, kao i Ambasador projektu dostupno je na: www.infozagreb.hr.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Sourceuhpa.hr

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno