Srijeda, 4 listopada, 2023

Uskoro nema više aviona iz Rima i Barcelone

Španjolska niskotarifna aviokompanija Vueling uskoro će prekinuti redovno prometovanje na linijama iz Rima i Barcelone prema odredištima u Hrvatskoj. 

Vueling je u ovogodišnjem ljetnom redu letenja prometovao prema tri hrvatske zračne luke; Dubrovniku, Splitu i Zagrebu. 

Linija Barcelona – Zagreb jest ujedno i jedina direktna veza između ova dva grada te prometuje svega jednom tjedno. Tako će i ostati do kraja ovog mjeseca, a posljednji let na ovoj liniji najavljen je za subotu, 26. rujna. 

Linija Barcelona – Dubrovnik ostaje u prometu dva puta tjedno kroz cijeli rujan, svakog utorka i nedjelje, do 29. rujna. Kompanija trenutno nudi letove i u listopadu, no postoji vjerojatnost da će isti biti otkazani.

Rim – Dubrovnik, također je trebala prometovati dva puta tjedno u rujnu no kompanija je otkazala jedan let tjedno kroz cijeli mjesec pa zrakoplovi na ovoj liniji prometuju samo nedjeljom. Posljednji let ove sezone najavljen je za nedjelju, 20. rujna.

Na liniji Barcelona – Split kompanija je otkazala određene polaske (utorak, 15.09., subota, 26.09.). Daljnje redukcije su također moguće, a prvenstveno ovise o stanju bookinga. Zadnji let najavljen je za utorak, 29. rujna.

Linija Rim – Split također bi trebala prometovati do 29. rujna, dva puta tjedno, svakog utorka i subote. Na ovoj je liniji za sada otkazan jedan polazak (utorak, 22.09.).

Croatia Airlines nastavlja prometovati prema Rimu, čime još uvijek postoji opcija direktnog leta iz Splita, dok let iz Zagreba prema Rimu ima jedan stopover, upravo u Splitu.

IZVOR: croatianaviation.com

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno