Četvrtak, 8 prosinca, 2022

Uniline i G2 Sport ujedinjeni u razvoju sportskog turizma

Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe, postaje partner G2 Sporta, posebne divizije najveće svjetske veleprodajne tour operator kompanije G2 Travel, za razvoj projekata iz segmenta sportskog turizma u Hrvatskoj i regiji. Sportski turizam jedna je od turističkih grana koja se najbrže oporavlja od posljedica pandemija Covida-19, što je omogućilo širenje partnerske mreže G2 Sporta.

U Uniline-u suradnju s G2 Sportom vide kao dodatan poticaj razvoju sportskog turizma u Hrvatskoj, posebno projektu koji su zajednički razvili Uniline, Hrvatski olimpijski odbor i Hrvatska turistička zajednica pod nazivom ”Hrvatska – zemlja sporta” čiji je cilj privlačenje sportaša iz cijelog svijeta na pripreme u Hrvatsku te na taj način pozicioniranje Hrvatske na karti sportskih destinacija.

Uniline je već više od deset godina predvodnik sportskog turizma u Hrvatskoj, piše turizmoteka.hr. Organizacija sportskih kampova, podrška pri organizaciji najrazličitijih sportskih natjecanja, organizacija putovanja i smještaja sportaša i pratećih timova samo su neke od usluga koje Uniline pruža brojnim sportskim klubovima i savezima te Hrvatskom olimpijskom odboru. Zahvaljujući suradnji s G2 Sportom, sportska infrastruktura Hrvatske postaje dostupna sportašima iz više od 32 zemlje svijeta u kojima ta globalna agencija djeluje.

“U Unilineu imamo puno iskustva u segmentu sportskog turizma zbog čega su nas u G2 Sportu prepoznali kao partnera. Smatramo da Hrvatska ima potencijal u razvoju ovog segmenta turističke ponude koji može značajno produžiti sezonu u destinacijama koje ulažu u sportsku infrastrukturu. Jedan sportski kamp ili natjecanje može popuniti smještajne kapacitete destinacije, što je posebno vrijedno u razdobljima pred i post sezone. S obzirom na globalne trendove vidimo da se ulaganje u sportski turizam dugoročno višestruko isplati, a uvjeren sam da ćemo uz novog globalnog partnera biti u još boljoj poziciji u privlačenju sportaša diljem svijeta u Hrvatsku”, izjavio je Kristian Šustar, direktor razvoja Unilinea.

G2 Travel je globalna tour operator kompanija s uredima i predstavnicima u Sjevernoj Americi, Europi, Aziji i Australiji. Zahvaljujući visokom standardu usluge te ulaganjem u tehnologiju i zaposlenike, G2 je danas vodeća turistička kompanija koja godišnje ostvaruje preko 1.5 milijuna hotelskih noćenja.

‘’Iznimno smo zadovoljni postignutim dogovorom te potpisanim višegodišnjim strateškim sporazumom s Unilineom na području sporta i sportskih aktivnosti. Dogovorena strateška suradnja u segmentu sporta i sportskih aktivnosti zasigurno će rezultirati kvalitetnim povećanjem sportskih programa i novih sportskih projekata u Hrvatskoj te će pozitivno utjecati na još brži oporavak sportskog turizma u Hrvatskoj u budućnosti, posebice u post-Covid periodu. Projekt “Hrvatska – zemlja sporta” bit će direktno promoviran mnogobrojnim G2 Travel Klijentima raznih tržišta na globalnoj razini’’ – izjavio je Krešimir Koletić, regionalni menadžer G2 Travela i voditelj sportske divizije.

Potpisanim strateškim sporazumom te zajedničkim sudjelovanjem u projektu “Hrvatska – zemlja sporta”,
G2 Sport – specijalizirana sportska divizija kompanije G2 Travel osigurat će visokokvalitetnu podršku kompaniji Uniline u organizaciji svih zemaljskih usluga osim letova za potrebe sportskih događanja i putovanja u Europi i svijetu bez obzira na destinaciju održavanja sportskog događanja ili organizaciju ostalih sportskih aktivnosti Uniline sportskih klijenata.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno