Subota, 25 ožujka, 2023

‘Uhvati let, ne COVID-19’ – putopisni serijal za američke turiste koji planiraju put u Hrvatsku

Američka ženska produkcijska ekipa Dreams Manifest Productions u svoj putopisni serijal „Catch Flights Not COVID“ uvrstila je Hrvatsku i hrvatske lokacije, izvijestila je Ina Rodin, direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u SAD-u. 
 
„Riječ je o seriji putopisnih emisija, snimanih u državama otvorenima za američke turiste, a koje donose niz savjeta o odgovornom putovanju za vrijeme pandemije korona virusa. Amerika je naše najvažnije daleko tržište i sigurna sam da će emitiranje emisije snimljene u Hrvatskoj doprinijeti boljoj vidljivosti naše zemlje na tržištu SAD-a“, istaknula je Rodin.

video: https://www.htz.hr/ / Dreams Manifest Productions


 
Prva sezona serijala uključivala je posjet Hrvatskoj za koju je već objavljen video nastao tijekom boravka u našoj zemlji, a među destinacijama koje će još posjetiti su Malta, Crna Gora, Havaji, Francuska Polinezija i Kostarika. Svaka epizoda prikazuje trenutnu turističku klimu i sve pripreme potrebne za dolazak u svaku pojedinu destinaciju. Prikazujući napore koji se ulažu kako bi se osigurala sigurnost i dobrobit svakog turista, ovaj serijal želi obnoviti povjerenje između lokalnih turističkih poduzeća i turista.
 
Kreatorica koncepta Jasmine Walton napomenula je kako Dreams Manifest Productions ovim projektom pokušava ispričati priče o svakodnevnim ljudima koji putuju svijetom u 2020. godini, a 25 posto ukupnog prihoda prikupljenog putem individualnog dosega, prodaje robe i marketinga donirat će izravno lokalnim poduzećima koja su sudjelovala u snimanju, a čije je poslovanje direktno pogođeno globalnom pandemijom. 
 

Sourcehtz.hr

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno