Nedjelja, 26 ožujka, 2023

Ugodno smo iznenađeni brojem i interesom domaćih gostiju u Etnoland Dalmati, kaže Joško Lokas

#15 Podcast Turizam24: Pogled unatrag – što se promijenilo od našeg zadnjeg razgovora? Gost: Joškom Lokas

Uvijek dobro raspoložen Joško Lokas pridružio se ostalim gostima u zajedničkom, 15. podcastu Turizam24: Pogled unatrag – što se promijenilo od našeg zadnjeg razgovora. Od zadnjeg razgovor pa do danas, prema riječima osnivača Etnoland Dalmati, promjenilo se mnogo toga.

Kako nam Joško kaže: ”Nikad manje prihoda a nikad više posla.” Sve više do izražaja dolaze last minute rezervacije za grupe gostiju, no isto tako cijela ekipa iznenađena je odazivom domaćih gostiju. Veliki interes turista za ovaj, doista jedinstven projekt kulturnog i gastro turizma, pokazao se i u brojkama. Joško Lokas otkrio nam je da, shodno 2020. imaju porast dolazaka od 100% rezervacija kada se govori o organiziranim dolascima.

Etnoland Dalmati jedinstven je turistički projekt u Hrvatskoj i kao takav smatra se zaštićenim kulturnim dobrom. Cijeli podcast pogledajte na našem You tube kanalu Turizam24.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno