Subota, 25 ožujka, 2023

U TOP deset MICE agencija Istočne Europe našle su se i dvije hrvatske

Kongres Magazine zaključio je izbor za Most Influential Meeting Agencies 2021, odnosno za top 10 najutjecajnijih voditelja MICE agencija koji su svojim radom iznimno doprinijeli razvoju kongresne industrije i organizaciji skupova i događanja u istočnoj Europi.

Kongres Magazine je PR agencija specijalizirana za MICE segment na području istočne Europe, a izbor najutjecajnijeg izvršen je online – popis kandidata pregledalo je 6.832 osoba iz branše, a 1.711 odabralo je svog favorita.

Svaki kandidat ocjenjen je ocjenama od 1 do 5 u nekoliko kategorija, a konačna ocjena izračunata je kao prosjek bodova kategorija koje se odnose na kredibilitet među kolegama, kreativnost (osobito tijekom korona krize), postignute rezultate te doprinos općoj dobrobiti cijele MICE industrije.

Tako su se na listi najpouzdanijih profesionalaca za 2021. godini našle i čelne osobe dviju MICE agencija iz Hrvatske, članica UHPA-e – na drugom mjestu Sanja Vukov Colić iz agencije Spektar putovanja i na trećem mjestu Vesna Pritchard iz agencije Globtour Event.  

Iskrene čestitke i puno uspjeha u daljnjem radu ovim MICE leaderima – ali i svim ostalim snagama ovog žilavog segmenta u članstvu UHPA-e.

Top 10 popis dostupan je ovdje.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno