Utorak, 26 rujna, 2023

U tijeku su prijave za Akademiju Raise the Bar – besplatnu edukaciju za konobare, bariste i barmene

U tijeku su prijave za Akademiju “Raise the Bar”, besplatni obrazovni program namijenjen edukaciji i profesionalnom usavršavanju konobara, barista i barmena. Stručnjacima Coca-Coca Cole HBC Hrvatska kao predavači na Akademiji pridružit će se vrhunski stručnjaci iz područja miksologije i jakih alkoholnih pića, vina, kave, piva i barskog menadžmenta.

Među njima su Andrej Čapka, direktor i vlasnik Zmajske pivovare, Ivan Jug, somelijerski prvak Hrvatske, suvlasnik i voditelj restorana Noel te Andrea Klemenčić, menadžerica u hotelijerstvu u odjelima za gastronomiju i restoraterstvo.

“Od 2019. godine naš besplatni obrazovni program uspješno je završilo 26 konobara, barista i barmena i ponosni smo što će Coca-Cola HBC Hrvatska četvrtim ciklusom Akademije nastaviti doprinositi rješenju ovog dugogodišnjeg problema hrvatskog HoReCa sektora”, izjavio je Filip Verbanac, direktor Odjela za jaka alkoholna pića, kavu i ugostiteljstvo Coca-Cole HBC Hrvatska i idejni začetnik projekta Raise the Bar, prenosi Turizmoteka.hr.

Za sudjelovanje u obrazovnom programu Coca-Cole HBC Hrvatska mogu se prijaviti kandidati koji imaju najmanje godinu dana radnog iskustva u ugostiteljstvu i turizmu, neovisno o prethodnom obrazovanju te radnom statusu. Svi zainteresirani za Akademiju Raise the Bar trebaju se predstaviti kratkim motivacijskim videom te ispuniti prijavni obrazac na internetskoj stranici raisethebar.hr/akademija.

Prijave traju do 15. rujna nakon čega će stručni tim Coca-Cole te članovi tima Raise the Bar ocijeniti kandidate te odabrati one koji će ući u uži izbor Nakon toga slijedi razgovor s kandidatima, a odabrani polaznici će od 18. listopada do 10. prosinca u sklopu teorijske i praktične nastave naučiti najsuvremenije tehnike i trendove u ugostiteljstvu od vrhunskih stručnjaka koje okuplja projekt Raise the Bar.

Dodatne informacije o Akademiji Raise the Bar, obrazovnom programu Coca-Cole HBC Hrvatska, dostupne su na www.raisethebar.hr.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno