Ponedjeljak, 25 rujna, 2023

U prosincu povećan broj letova. Dijaspora će moći kući za blagdane direktnim letovima

Eurowings u prosincu povećava promet prema Hrvatskoj!

Eurowings je objavio svoj red letenja za prosinac ove godine u kojem ima operativnih promjena i na linijama prema Hrvatskoj. S krajem ljetnog reda letenja, krajem listopada, Eurowings se povukao iz Pule, Rijeke i Zadra, ostavljajući tek dva odredišta aktivna u zimskim mjesecima – Zagreb i Split, prenosi croatianaviation.com.

Kompanija je za studeni najavila četiri tjedna leta na linijama prema Zagrebu, no iste prometuju reducirano, dva puta tjedno, zbog smanjene potražnje.

U vrijeme blagdana Eurowings povećava promet prema Hrvatskoj

U vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana Eurowings planira povećati svoju prisutnost u Hrvatskoj. S obzirom na to da u Njemačkoj žive brojni hrvatski državljani koji će upravo u vrijeme blagdana htjeti doći u Hrvatsku, ovo povećanje prometa svakako ima smisla. Eurowings nije prvi koji je najavio povećanje letova upravo u tom periodu godine.

Eurowings na liniji Stuttgart – Zagreb trenutno prometuje dva puta tjedno, petkom i nedjeljom. Od 23.12. do 06.01. dodaje se još jedan let tjedno, srijedom.

Linija Zagreb – Köln trenutno prometuje dva leta tjedno, petkom i nedjeljom. Od 21.12. do 06.01. dodaju se još dva leta tjedno, ponedjeljkom i srijedom.

Eurowings će povećati broj tjednih letova prema Splitu, privremeno uvodi još jedna liniju

Linija Split – Dusseldorf trenutno prometuje jednom tjedno, subotom. U razdoblju od 23.12. do 06.01. dostupan će biti još jedan let tjedno, srijedom.

Linija Split – Stuttgart trenutno prometuje dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom. U razdoblju od 22.12. do 10.01. prometovat će tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Eurowings će privremeno uvesti liniju Split – Köln koja će u razdoblju od 22.12. do 10.01. prometovati dva puta tjedno, utorkom i nedjeljom. Povećanje prometa prema Hrvatskoj upravo u vrijeme blagdana bio je očekivani potez Eurowingsa, osim direktnih destinacija, putnici će ovim linijama moći ostvariti o vrlo dobre konekcije prema drugim njemačkim gradovima, poput Hamburga i Berlina.

Podsjećamo, njemačka je Lufthansa ukinula liniju Munchen – Zagreb te ista neće prometovati od 01. prosinca do proljeća 2021. godine.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno