Subota, 25 ožujka, 2023

U pet hrvatskih gradova, tijekom ožujka, bit će organiziran Wine EnoGASTRO VIP

Ove godine pet Wine EnoGASTRO VIP Evenata bit će organizirani na pet različitih lokacija. Održat će se u ožujku u visoko kategoriziranim hotelima u Zadru, Splitu, Zagrebu, Rijeci i Novigradu. U nastavku donosimo Vam potvrđene termine i lokacije na kojima možete posjetiti i podržati jedinstveni projekt u organizaciji Ricerca Mercato.

Ovo je šesta uzastopna godina i do sada bilježe 22 eventa u raznim destinacijama Hrvatske a to su: Rijeka, Split, Poreč, Zadar, Brtonigla, Zagreb, Šibenik, Opatija, Vodice, Novalja i Makarska.

Događaj je edukativnog karaktera i obraćaju se isključivo prema HoReCa sektoru tj. ugostiteljsko-turističkoj struci – vlasnicima i voditeljima restorana, konoba i ostalih objekata, direktorima hotela i njihovim FB Managerim, ugostiteljskim djelatnicima (konobarima, barmenima, kuharima, slastičarima).

Gosti događanja redom su gosti njihovih partnera, izlagača i samog organizatora. Ulaz je BESPLATAN, no moguć isključivo gostima koji su dobili pozivnicu te istu ispunili i prijavili se na web prijavnici. Također, uvjet ulaska je COVID potvrda/putovnica ili negativan test.

Koncept organiziranja događaja naših evenata potpuno je drugačiji od ostalih sličnih događaja stoga volimo istaknuti da ne organiziramo niti sajam, niti festival, već da organiziramo: „Festival novih znanja, edukacije, usavršavanja, druženja i poslovnog povezivanja ugostitelja i proizvođača vina i raznih delicija i proizvoda”.

Glavni cilj, motiv i svrha eventa jest EDUKACIJA HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke i proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno POVEZIVANJE, kao i PODIZANJE RAZINE ZNANJA, KVALITETE PONUDE i KVALITETE USLUGE.

Njihovi partneri i izlagači na eventima su vrlo kvalitetni domaći vinari i vinari iz regije, proizvođači sira, pršuta, mesa, ribe, raznih delicija… Napominjemo da je maksimalan broj od 40 izlagača dosegnut i da je organizator više nego oduševljen odazivom što je dodatna pozivnica svima da se prijave i priključe vrhunskim događajima.

Dosadašnji vrhunski govornici, edukatori, sommelieri, barmeni koji su svoje znanje dijeli s gostima su: Mira Šemić – Slovenska sommelierka, Suvad Zlatić SUWI – Austrijski Sommelier, iz Hrvatske Filip Savić, Mario Meštrović, Roko Bekavac, Boris Šuljić Boškinac, Jure Andrijašević, Veljko Barbieri, Manuela Maras, BARMEN.hr – Zoran Lukić, Filip Sarilar i mnogi drugi.

Od kuharskih Chefova gostovali su : Hrvoje Zirojević, Dragan Jovanović, Damir Modrušan, Ivan Pažanin, Tomislav Karamarko, Luka Dančulović, Aleksandar Salević, Vehid Šaldić, Darjan Urdih, i drugi Chefovi u hotelima domaćinima evenata.

Veliku potporu dobili su i od hotela domaćina – hotel Amphora i hotel Park iz Splita, Parentium Plava Laguna iz Poreča i Bonavia iz Rijeke, hotel Kolovare iz Zadra, hotel SKY Olimpya iz Vodica, Panorama iz Šibenika,…a i od ugostitelja koji su se priključili našim eventima i radili su specijalitete sa njihovih regija: iz Rijeke konoba Mala Ribica, Restoran Conca d Oro, Vinotel Gospoja s Krka, Konoba Antica Loznati Cres, iz Splita restorani Zrno Soli, Zora bila, Brasserie on 7, Restoran Šug, iz Istre Restoran Sapore di mare i Da Antonio iz Fažane, Kitchen by Gastroklub Pula,…

Događaji organizatora su uvijek autentični i drugačiji, te je stavljen veliki naglasak na hrvatskim lokalnim proizvođačima. Državne institucije prepoznale su važnost i kvalitetu projekta te su pružili potporu u suradnji s njima i mnogobrojnim partnerima, gostima na eventima omogućeno je sve besplatno – od ulaza, radionica, predavanja i edukacija kao i iznimno kvalitetan Cooking Show na svakoj lokaciji.

Sve informacije možete dobiti direktno na email: info@dantes.biz te na stranicama www.dantes.biz.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno