Petak, 9 lipnja, 2023

U ožujku ponovno kreće Relax Adria, jedan od vodećih sajmova u turizmu na ovim prostorima

Nakon dvije godine pauze, ponovno kreće najvažniji sajam za turizam! Sajam Relax Adria će se održati u Opatiji od četvrtka 24. do subote 26. ožujka, a izlagački je program posvećen finalnoj pripremi sezone i namijenjen vlasnicima vila i kuća za odmor, hotelijerima, apartmanima i kampovima.

Ususret sezoni za koju se svi skupa nadamo da će biti i bolja od prošlogodišnje, te da će biti jedan konkretniji put povratka turizmu kakav smo znali i živjeli, po peti će se put u Opatiji održati sajam Relax Adria.

Podsjetimo da je kroz koncept boutique sajma Relax Adria usko specijaliziran, te donosi vrlo širok raspon ponajboljih brendova za finalno opremanje turističkih objekata.

Svoje su sudjelovanje već potvrdili vodeći dobavljači iz Hrvatske i Europe, očekuje se preko 80 izlagača, i vjerujemo da će ovo biti odlična prilika za susret uživo, konkretnu razmjenu ideja, te za sve vas koji se bavite turizmom, mjesto na kojem ćete naći sve potrebno za podizanje kvalitete kako biste spremno dočekali prve goste.

Na sajmu vas očekuje: namještaj za turističke objekte, dekori i tekstil, bazeni i saune, oprema za wellness, pergole i tende, roštilji, oprema za sobe, fitness i sportska oprema, rezervacijski sustavi, marketing i tehnologije, solarna energija i punionice električnih vozila, uz brojne druge proizvode i usluge.

O detaljima sajma, izlagačima, posjeti i svim novostima više na TURIZAMinfo.  relaxadria.com.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno