Subota, 25 ožujka, 2023

U listopadu Croatia Airlines prema 15 europskih odredišta

Izvor/preuzeo: Hina

Zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom listopada izravno će povezivati Hrvatsku s 15 međunarodnih odredišta. Zračna povezanost unutar Hrvatske putnicima će se i dalje omogućavati letovima u domaćem redovitom prometu.

Tako će tijekom listopada zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika izravno povezivati Hrvatsku s Amsterdamom, Bečom, Berlinom, Bruxellesom, Düsseldorfom, Frankfurtom, Kopenhagenom, Londonom (Heathrow), Lyonom, Münchenom, Parizom, Rimom, Sarajevom, Skopljem i Zürichom. Putnicima iz navedenih prometnih čvorišta pružaju se povoljne mogućnosti priključnih letova diljem svijeta, osobito na letovima partnera Croatia Airlinesa iz udruge Star Alliance.

U međunarodnom redovitom prometu glavni grad Zagreb bit će izravno povezan s 12 europskih odredišta. Iz Splita će se letjeti u 10 europskih metropola. Iz Dubrovnika se leti u dva međunarodna odredišta, a iz Rijeke će se i dalje letjeti u München.

U domaćem redovitom prometu zrakoplovi Croatia Airlinesa povezivat će Zagreb s pet hrvatskih zračnih luka. To su (Split, Dubrovnik, Zadar, Pula i Bol na otoku Braču). Također nastavljaju letovi na linijama Osijek – Split i Osijek – Dubrovnik.

“Nacionalni prijevoznik i u ovim se izvanrednim okolnostima potvrdio kao važan čimbenik prometne infrastrukture Republike Hrvatske. Bili su jedini avioprijevoznik koji je tijekom epidemiološke krize kontinuirano omogućavao prometnu povezanost Hrvatske sa svijetom i unutar državnih granica. Zrakoplovi tijekom vrhunca turističke sezone izravno su povezivali Zagreb s 14, Split s 11 i Dubrovnik sa 7 međunarodnih odredišta”.

Navodi se i kako Croatia Airlines, zbog krize, svojim korisnicima usluga nudi fleksibilne uvjete u vezi s kupnjom karte. Putnicima je na raspolaganju neograničen broj promjena datuma putovanja i to bez naplate naknade. Također i povrat uplaćenog novca u obliku vouchera koji se može zamijeniti za novu kartu.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno