Ponedjeljak, 25 rujna, 2023

U kapsuli iznad stijena vrhunski smještaj. I da, morate ga platiti

Turisti i avanturisti koji su posjetili The Natura Vive Skylodge kažu kako je riječ o upečatljivom iskustvu jer do hotela možete samo pješice, a smješteni ste u kapsuli iznad stijena.

Dolina Urubamba poznata je kao sveta dolina Inka. Nalazi se u peruanskim Andama, a visoko na stijenama iznad nje smjestio se hotel The Natura Vive Skylodge, piše Euronews.

foto: Natura Vive

Do hotela možete samo pješice, penjući se po stijenama ili zip lineom. Vaša soba je kapsula pričvršćena na strme stijene iznad doline, a sagradili su je od aluminija i polikarbonata.

Pričvrstili su je na visini od 366 metara sidrima koja mogu izdržati teret od jedne i pol tone. No teret za posjetitelje i nije neki problem jer već prije dolaska znaju da im ne treba puno prtljage. Nakon prijave u hotel vodič vas vodi do planine, a nosite svu vodu i hranu koja će vam ondje zatrebati. Možete ponijeti koliko želite, odnosno koliko mislite da možete nositi na 600 metara nadmorske visine.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Source24sata.hr

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno