Srijeda, 29 ožujka, 2023

U Dubrovniku se snima iznimno popularna turistička emisija

U organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika i Turističke zajednice Dubrovačko – neretvanske županije, u Dubrovniku, od 28. do 31. ožujka, boravi snimateljska ekipa češke nacionalne televizije, koja ima oko 400 000 gledatelja.

Osmeročlana ekipa nacionalne televizije tijekom trodnevnog boravka u Dubrovniku snima iznimno popularnu turističku emisiju kojom će prikazati zanimljive lokacije, kulturne I povijesne znamenitosti te gastronomiju, a sve u svrhu približavanja destinacije potencijalnim gostima I posjetiteljima.

U novoj sezoni turističke emisije Bedekr, uz Zagreb, Plitvička jezera, posebna emisija biti će posvećena Dubrovniku te će se uz vodstvo glavnih aktera emisije, poznatih čeških glumaca Martina Pisarika I Ivane Jirešove emisija emitirati krajem rujna ove godine, piše Turizmoteka.

Češka TV ekipa u Dubrovniku je u pratnji vodičke za češki jezik, Petre Žeravice, snimila poznate dubrovačke atrakcije, gastronomsku I turističku ponudu grada Dubrovnika. U 2020. godini češki turisti ostvarili su 3 572 dolaska te 15 674 noćenja, a u 2021. 6 669 dolazaka te 28 609 noćenja što pokazuje pozitivan trend I rast broja čeških posjetitelja u gradu Dubrovniku.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno