Srijeda, 7 prosinca, 2022

TZ Zadarske županije predstavila svoju ponudu partnerima iz Češke i Slovačke

Nakon uspješne prezentacije za poljske agencije održane 25. ožujka, na poziv predstavništva Hrvatske turističke zajednice (HTZ), jučer, 15. travnja 2021. se ponovno predstavila Turistička zajednica Zadarske županije.
Turistička zajednica Zadarske županije turizam i cjelokupnu ponudu Zadarske županije promovira putem online platforme „Croatia Get2Gether“ odnosno nizom virtualnih prezentacija i webinara koje organizira Hrvatska turistička zajednica.

Većina radionica i prezentacija održava se u prvoj polovici godine, a u sklopu njih se, osim promocije samih destinacija i turističkih proizvoda, govori i o epidemiološkim mjerama, sigurnosti hrvatskih destinacija i protokolima tijekom realizacije budućih turističkih putovanja, piše turizmoteka.hr. Uz već održane prezentacije u Sloveniji, Poljskoj na kojoj se Zadarska županija predstavila samostalno, današnja virtualna prezentacija u Češkoj i Slovačkoj održana je zajedno s Turističkim zajednicama Istarske županije i Šibensko-kninske, a na poziv i uz moderiranje Dubravka Miholića, direktora predstavništva HTZ-a. Sudionike su srdačno pozdravili i veleposlanici RH u Češkoj i Slovačkoj, Ljiljana Pancirov i Aleksandar Heina.

I na današnjoj se prezentaciji nastojalo naglasiti raznolikost Zadarske županije kako geografska, tako i ona turističkih proizvoda, ponude, doživljaja i atrakcija, a što snažno gradi brend „Reci DA! svemu“. U prvom se dijelu ističu doživljaji po subregijama, a zatim se prezentacija fokusira na turističke proizvode. Također se uz glavne smještajne kapacitete i njihovu ponudu dodatno prezentiraju i razni alati koje Turistička zajednica Zadarske županije nudi za turiste ali i profesionalce, kao što su karte, liste, brošure, vodiči. Web stranice, odnedavna na jezicima istih tržišta, a veliki su plus u promidžbi.

„Veseli nas i ulijeva optimizam veliki interes koji naši partneri iskazuju za našim destinacijama, a o čemu govori činjenica da se predviđena mjesta na radionicama popunjavaju u rekordnom vremenu. Uvjerili smo se koliko je jaka želja za putovanjima i kako se s nestrpljenjem očekuje dolazak u Zadarsku županiju“. – istaknula je Mihaela Kadija, direktorica Turističke zajednice Zadarske županije.
Turistička zajednica Zadarske županije idući će se tjedan predstaviti na tržištu Italije, a uslijedit će prezentacije i za tržište Njemačke i Austrije.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno