Petak, 9 lipnja, 2023

TZ grada Splita organizira besplatnu online edukaciju za privatne iznajmljivače

Turistička zajednica grada Splita u suradnji sa Magic4Club – agencijom za putovanja, odnose s javnošću i brendiranjeorganizira besplatnu online edukaciju – “Pametna rješenja za iznajmljivače”. Edukacija će se održati u subotu, 20.ožujka, a više informacija i link na prijavu možete pronaći na web stranici VisitSplitNa edukaciji ćete saznati što je to digitalizacija i što ona znači za privatne iznajmljivače, kako se povezati s lokalnim ponuđačima usluga, kako razmišljati o ponudi za digitalne nomade i kako pripremiti smještaj za njih, kako digitalizirati poslovanje i koje korake poduzeti.

„Vrijeme pandemije naučilo nas je da je u turizmu najvažnija sposobnost za brzu prilagodbu. Upravo cjeloživotno educiranje omogućuje nam da se prilagodimo i spremno savladamo sve prepreke poslovanja u izazovnim vremenima. Naš ciklus online edukacija za turistički sektor obuhvaća razne aktualne teme o poslovanju u vrijeme pandemije ali i teme važne za osobni napredak turističkih djelatnika, poput važnosti brige o mentalnom zdravlju. Pratite našu web stranicu i iskoristite priliku za edukacijom!“ – izjavila je direktorica Turističke zajednice grada Splita, Alijana Vukšić.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno