Srijeda, 7 prosinca, 2022

TZ grada Nina organizira popularnu manifestaciju “Romantični tjedan u kraljevskom gradu Ninu”

Turistička zajednica grada Nina organizira popularne manifestacije Romantični tjedan u kraljevskom gradu Ninu i Festival pijeska usklađeno sa Covid mjerama

Poznato je da od 2015. Nin nosi titulu jedne od najromantičnijih destinacija Europe kako ga je ocijenila internetska platforma EBD. Tada je Nin promidžbeno postavljen uz 48 svjetski poznatih romantičnih gradova poput Rima, Venecije, Pariza i ostalih dobro poznatih romantičnih destinacija. 

U povijesnoj jezgri grada Nina u organizaciji turističke zajednice čitav tjedan postavljaju se nove instalacije koje pobuđuju lijepe emocije. Poziv upućen posjetiteljima i turistima glasi: “Budite i vi dio ove lijepe priče, budite romantični, igrajte se, otkrijte romantična iznenađenja. Probudite kreativnost u sebi i zabavite se, napravite fotografije za uspomenu i sudjelujte u foto natječaju. Šaljite vaše fotografije na info@nin.hr . Glavna nagrada je romantični vikend za dvije osobe u kraljevskom gradu Ninu u 2022. ostale nagrade su večera za dvoje, romantični doručak za dvoje, suveniri i drugo.” Posjetite nas i doživite romantiku u Ninu do 13. kolovoza 2021.

Pri završetku ocjenjivački žiri izabrat će najuređenije ugostiteljske objekte i suvenirnice.

U Ninu se održava i manifestacija Festival pijeska čarolija koja nastaje i nestaje u razdoblju od  14. – 16. 08. online putem, a sve prilagođeno Covid situaciji.

S navedene dvije manifestacije u potpunosti prilagođene Covid 2021 nastoji se razveseliti i nagraditi posjetitelje i turiste u kraljevskom gradu Ninu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno