Tz grada Crikvenica nudi novi Experience program tijekom jeseni

120

Posebne doživljaje u Crikvenici tijekom jeseni, Turistička zajednica Grada Crikvenice pretočila je u program Experience Crikvenica (Gastro-Outdoor- Wellness). Projekt je to koji obuhvaća aktivnosti i rekreaciju na otvorenom, opuštajuće wellness programe u hotelima i zdravstvenim institucijama te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima na Rivijeri Crikvenica.

Tako će svakog vikenda počevši od petka 24. rujna 2021. do kraja listopada profesionalni vodiči i fitness treneri vodit razne organizirane sportsko-rekreativne programe na otvorenome koje uključuje nordijsko hodanje pod stručnim vodstvom, jutarnje rekreacije, aktivne šetnje, treninge u prirodi i vođene biciklističke ture. Sve detalje o navedenim aktivnostima pronađite na www.rivieracrikvenica.com, a prijava je obavezna.

Kako bi doživljaj Crikvenice bio potpun Rivijere Crikvenica kao jedna od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma pripremila je i posebne jesenske pakete za zdravlje i ljepotu.

AD

Uz rekreaciju na otvorenome, može se uživati i u gastro delicijama odabranih ugostiteljskih objekata na području Rivijere Crikvenica ili posebnim jesenskim paketima wellness i medicinskih tretmana.

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 14.30.

Please wait...

Thank you for sign up!

AD
IZVORUHPA