Srijeda, 29 ožujka, 2023

Turkish Airlines smanjio broj letova prema Dubrovniku

Turkish Airlines, član Star Alliance grupacije, revidirao je svoj red letenja za veljaču te najavio program za ožujak ove godine. Prijevoznik je zadržao 10 tjednih operacija na liniji između Zagreba i Istanbula no smanjio je broj letova prema Dubrovniku do kraja ovog mjeseca.

Što se tiče redovnog prometa između Zagreba i Istanbula, Turkish Airlines zadržao je 10 tjednih letova u veljači, a isti je broj letova najavljen i kroz ožujak. Od stupanja na snagu ljetnog reda letenja, odnosno od samog početka travnja, očekuje se povećanje broja tjednih rotacija i na ovoj liniji. Lako je moguće da će ovaj poznati avioprijevoznik prometovati prema Zagrebu dva puta dnevno, čime će zapravo imati jednak broj tjednih operacija kao i prije izbijanja globalne pandemije, piše Croatian Aviation.

Na liniji između Dubrovnika i Istanbula Turkish Airlines je najavio dva leta tjedno u veljači, no broj je sada reduciran na svega jedan let tjedno. Glavni razlog ove redukcije jest, naravno, niska potražnja.

Ipak, u ožujku bi trebalo doći do povećanja tjednih rotacija i na ovoj liniji. Naime, umjesto jednog, najavljena su čak tri tjedna leta prema Dubrovniku kroz cijeli ožujak.

Upravo u ožujku ove godine planiramo putovanje Turkish Airlinesom iz Zagreba u Istanbul, pa ćete na portalu moći čitati i iskustvo putovanja ovim avioprijevoznikom u poslovnoj klasi.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno