Subota, 10 lipnja, 2023

Turkish Airlines nastavlja prometovati prema Zagrebu

Turkish Airlines će tijekom studenoga prometovati 4 puta tjedno na liniji Istanbul-Zagreb

Turkish Airlines planira prometovati na liniji Istanbul – Zagreb četiri puta tjedno i u studenome ove godine, objavio Croatian Aviation Kompanija uredno prometuje prema Zagrebu, bez otkazivanja najavljenih letova.

Turska nacionalna aviokompanija u normalnim okolnostima prometuje prema najviše destinacija na svijetu (preko 315). U studenome ove godine planira prometovati četiri puta tjedno na liniji Istanbul – Zagreb.

Radi se, naravno, o manjem broju tjednih letova u odnosu na prošlogodišnji zimski red letenja (od 10 do 14 letova tjedno). No s obzirom na globalnu pandemiju i smanjenu potražnju ovakav potez zapravo ne čudi. Kompanija je i u ljetnom redu letenja prometovala četiri puta tjedno prema Zagrebu (prošle godine dva puta dnevno!). Isti broj tjednih operacija najavljen je i za prvi mjesec ovogodišnjeg zimskog reda letenja.

Turska aviokompaniaj, veliki broj Hrvata je odlučio putovati u Istanbul

Turkish Airlines u prodaji ima direktne letove ponedjeljkom, srijedom, petkom te nedjeljom. Letovi ponedjeljkom i petkom prometuju u večernjem terminu, dok su letovi srijedom i nedjeljom u jutarnjim satima.

S obzirom na činjenicu kako je ulazak u Tursku moguć bez testiranja na COVID-19, te na trenutno vrlo povoljne cijene povratnih karata Turkish Airlinesa na liniji iz Zagreba za Istanbul, veliki broj naših sugrađana odlučio se u ovo vrijeme putovati u ovu destinaciju, pa je popunjenost zrakoplova ove kompanije na jedinoj liniji prema Hrvatskoj vrlo dobra.

Zagreb ostaje jedina zračna luka u Hrvatskoj iz koje je moguće direktno letjeti u Istanbul.

Drugo odredište Turkish Airlinesa u Hrvatskoj jest Dubrovnik. Zbog utjecaja pandemije linija Istanbul – Dubrovnik ove ljetne sezone nije prometovala. Očito je da neće prometovati ni u zimskim mjesecima koji su pred nama.

Turkish Airlines pokrenuo je redovne letove prema Zagrebu 01. srpnja ove godine i od tada nije bilo otkazivanja polazaka na ovoj liniji. Što je danas u avioindustriji zaista rijetkost.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno