Subota, 25 ožujka, 2023

Turkish Airlines će između Zagreba i Istanbula prometovati čak 13 puta tjedno

Turski nacionalni avioprijevoznik, Turkish Airlines, član Star Alliance grupacije, u siječnju će povećati broj tjednih operacija na liniji između Istanbula i Zagreba.

Od početka nove, 2022. godine, Turkish Airlines će između Zagreba i Istanbula prometovati čak 13 puta tjedno, 3 leta tjedno više u odnosu na prosinac ove godine.

Turski je nacionalni avioprijevoznik objavio svoj planirani red letenja za siječanj sljedeće godine u kojem će povećati broj tjednih letova s 10 na čak 13, čime će Turkish Airlines doći gotovo na razinu operacija prije izbijanja globalne pandemije, kada je prema Zagrebu letio čak 14 puta tjedno odnosno dva puta dnevno.

Od prvog siječnja između Zagreba i Istanbula dostupna su dva leta dnevno, u jutarnjim i večernjim satima, osim srijedom kada će Turkish prema Zagrebu imati jedan dnevni let.

Na ovoj će liniji prometovati zrakoplovi tipa A321 i B737MAX8 (povremeno i MAX9), čime će Turkish Airlines ponuditi gotovo isti broj sjedala između Istanbula i Zagreba kao u vrijeme prije izbijanja globalne pandemije.

Uz letove prema Zagrebu, ovaj će avioprijevoznik u siječnju prometovati i na liniji između Dubrovnika i Istanbula. Najavljena su dva leta tjedno, svake srijede i subote, sa zrakoplovima tipa A320, piše Croatian Aviation.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno